Jumbo Golf Amsterdam

23 april heropent Jumbo Golf haar nieuwe Flagshipstore in Amsterdam

Zó mooi en anders. De nieuwe Flagshipstore van Jumbo Golf in Amsterdam is dé ultieme golfbelevenis voor zowel de startende, als de professionele golfer. Maar ook de modieuze golfer zal zeker  aan zijn trekken komen. Alles op het gebied van golf is hier te zien, te voelen en natuurlijk te proberen. Samenwerkingen met grote internationale merken zoals NIKE, zorgen voor een totaalconcept dat uniek is in Nederland. Er is zelfs een putting green van maar liefst 200 meter gerealiseerd op het dak van het pand! Natuurlijk kunt u ook hier rekening op de service zoals je deze van Jumbo Golf gewend bent, zoals de zestig dagen tevredenheidsgarantie en deskundige kosteloze clubfitting.

Bezoek daarom vanaf 23 april de nieuwe superstore op de eerste verdieping aan Roesiel 16 in Amsterdam en laat je inspireren in een adembenemende winkelomgeving.

Binnenkort wordt de superstore nog officieel geopend! Hierover snel meer.About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'23 april heropent Jumbo Golf haar nieuwe Flagshipstore in Amsterdam' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.