BS-Activecare

B&S: Verzorging voor golfers

De zachte kant van de golfsport wordt steeds prominenter: de kleding, de stijl en het uiterlijke verschijn van je golfspullen. Nog een stapje verder, maar daarom niet minder welkom, zijn de verzorgende producten van B&S: speciaal ontwikkeld voor golfers.

De lijn bestaat uit een lippenbalsem, zonnebrand spray, reinigende handgel en verzorgende balsem (ook voor de handen). De producten zijn fris verpakt en ruiken zo fris als ze eruit zien. Maar om erachter te komen hoe goed deze producten hun doel dienen nam ik ze mee de golfbaan op tijdens een zonnige 18 holes ronde.

Voor de ronde kon beginnen smeerde ik me goed in met de zonnebrandspray die niet alleen goed ruikt, al is het ietwat vrouwelijk, maar ook nog eens heel snel intrekt. Hetzelfde gold voor de verzorgende balsem. Met de lippenbalsem en reinigende handgel op zak speelde ik mijn ronde, die zoals vaak, toch net iets slechter uitpakte dan ik van tevoren had bedacht. Puur voor om het te testen gebruikte ik na elke 3 holes de hand- en lippenbalsem die net als de andere producten hun doel goed dienen. Het ruikt lekker, trekt snel in en voelt comfortabel aan.

18 holes en een licht tegenvallende score verder was ik erg tevreden over de producten. Ik had echter nog grootse twijfels over de exacte doelgroep van dit product. Ikzelf, als jonge golfer van onder de 30, hoef bij mijn flight-genoten denk ik niet aan te komen met een verzorgende- of reinigende handbalsem. Niet omdat het geen fijne producten zijn, maar welke jonge vent gebruikt er nou dergelijke producten? Voor de gelegenheid verving ik mijn ouwe vertrouwde Labello voor die van B&S en had wederom niets te klagen. Maar ik kon geen reden verzinnen om die van B&S te verkiezen boven mijn Labello. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de zonnebrand.

Om balans in mijn mening te brengen heb ik de producten laten testen door een testpanel van vrouwelijke golfers. Zij waren allemaal zeer onder de indruk van de geur van de producten en hoe snel ze in de huid trokken. Dus wellicht ben ik iets te hard voor deze lijn aan verzorgende producten omdat ik er zelf weinig gebruik van maak, want het is kwalitatief hoogwaardig en het ruikt heerlijk. Dat ik er zelf geen gebruik van zal maken is geen reden voor anderen om het niet te gebruiken want voor wie op zoek is naar wat verzorging op de golfbaan is bij B&S zeker aan het goede adres.

Meer info over B&S-Activecare

Cleaning-Handlotion-voorkant-e1363871845332       lip-conditioner-voorkant-e1363872338428

hand-balm-voorkant-e1363872851221      Sun-Spray-voorkant-e1363872639341

 

 About

Mede-oprichter en schrijver voor Golfnation.nl. Inmiddels al bijna twee jaar zeer intensief bezig met golf en alles er omheen. Handicap 13. In de tas: Callaway XR Driver + 3 Wood Titleist 913H 19 + 21 degree hybrid Callaway XR irons 5 t/m pw Titleist SM5 50, 54 & 60 degree Odyssey Works Versa #1


'B&S: Verzorging voor golfers' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.