Bubba Watson

Bubba’s Hover

Als je op een play-off hole in de strijd voor je eerste Masters titel een bal van 150m in een hoek van 90 graden uit het bos kan slaan op putt-afstand van de vlag, dan ben je een grote. Als dat vervolgens gekozen wordt tot “golf-shot of the year” dan ben je fantastisch. Als je daarmee ook nog eens je eerste groene jasje wint ben je een echte winnaar. En als je dan ook nog weg komt met het hanteren van een roze driver, ben je al een heel eind om je plek in de geschiedenisboeken van de golfsport te verdienen.

Maar waar Bubba Watson nu mee op de proppen komt zal vriend en vijand pas echt verbazen. Meneer Watson ergerde zich namelijk aan de beperkingen van de traditionele golfcarts en zag ruimte voor innovatie. Bubba liet in samenwerking met Oakley zijn innerlijke kind en genialiteit tegelijkertijd los en kwam met de eerste kruising tussen een golfcart en een hovercraft.

Kijk het filmpje voor Bubba’s commentaar en daadwerkelijke beelden van de machine in werking. Als je golft en dit filmpje bekijkt lijkt het me erg onwaarschijnlijk dat je er niet ook een keer in over de baan wil ‘hoveren’.


Tagged:


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Bubba’s Hover' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.