CamCaddy1

Camcaddy – Hulp bij Swinganalyse

Degene die enthousiast aan de slag zijn gegaan met de golfswing analysesoftware V1 pro zijn misschien tegen een klein obstakel gelopen: je moet vreemden vragen om je swing te filmen óf je vrienden zijn het inmiddels wel beu dat je blijft vragen om een voor- en zijkant shot van je swing. Maar daar is een oplossing voor: de camcaddy.

Dit apparaatje klik je simpel op een trainingsstok en plant je zo’n drie meter achter je in de grond, smartphone erop en klaar! Non-stop video materiaal van jouw swing. Geen anderen meer nodig en zoveel filmpjes van jouw swing als je maar wilt.

Door de verstelbare hoogte is het geschikt voor iedere golfer en zowel voor elke slag als voor je putts te gebruiken. Voor meer informatie ga naar http://camcaddypro.com/#all of bekijk dit uiterst enthousiast vertellende filmpje:

 


Tagged: , ,


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Camcaddy – Hulp bij Swinganalyse' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.