Coeur d'Alene green

Prachtig: Coeur d’Alene, Idaho

Golfreizen zijn er in veel soorten en maten. Amerika is van oudsher een populaire bestemming om op vakantie te gaan en tegelijkertijd een paar golfbanen te bezoeken. In de staat Idaho ligt de Coeur d’Alene golfbaan in de gelijknamige rustieke stad. Coeur d’Alene is een par 72 baan met een totale lengte van 6,2 kilometer. Deze baan is niet zo maar een golfbaan. Naast de golfbaan ligt een prachtig resort waar luxe geen max kent. De golfcritici van Golf Digest and Conde Nast Traveler zijn het er allemaal over eens: dit is een van de mooiste banen van de wereld.

Het begint allemaal met een bootrit naar de eerste afslagplaats van hole 1 in een houten boot. Hier worden de golfers vriendelijke ontvangen door een eigen caddy. Naast de perfect onderhouden greens, bunkers en omgeving heeft deze golfbaan iets wat weinig tot geen andere club heeft; een drijvende green. Hole 14 is een 200m par 3 waarbij je dient af te slaan vanaf het vaste land en in een keer op de green moet landen om strafslagen te ontlopen.

De spelers mogen maximaal 2 maal afslaan voordat de bal op de green eiland gedropt mag worden. Na een succesvolle afslag wordt je met via de elektrische “ putter” boat naar het eiland geshuttled. Iedereen die de hole succesvol afmaakt krijgt van de kapitein een persoonlijk certificaat dat hij/zij de meest memorabele hole ter wereld hebben gespeeld. Iedere dag wordt de green verlegd zodat je altijd een andere club kan/moet gebruiken.

Zeg nou zelf, dit klinkt toch te mooi om waar te zijn? Wij kunnen enkel dromen van zo’n pracht hole en hopen dat we hier ooit een keer mogen spelen tijdens onze golf carrière! Kijk voor meer informatie over de Coeur d’Alene golfcourse op: cdaresort.com

Coeur d'Alene Resort's Floating Green-L
Coeur d'Alene Golf Course6-L  Coeur d'Alene Golf Course4-L
Resort 012-L  Resort 024-L
8642536090_6a5310ffd7_z  8642535912_afb690eae3_z


Grotere kaart weergevenAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Prachtig: Coeur d’Alene, Idaho' has 1 comment

  1. June 26, 2013 @ 21:39 shelly levin

    Love the photos!

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.