Armani Golf

EA7 by Armani

Dat de golf- en modewereld elkaar al enige tijd flink overlappen mag bekend zijn. Het is zien en gezien worden op de golfbaan en een hippe outfit, al dan niet fel en volledig kleur gecoördineerd, kan dus echt niet meer ontbreken. Modegigant Armani doet nu ook een duit in het zakje met hun nieuwe lijn “EA7”. Deze lijn, die al eerder voor verschillende sporten werd ontworpen, heeft nu ook een officiële golf tak.

Deze kledinglijn is precies wat je mag verwachten van Armani; duur, basis en modieus. En hoewel kwalitatief altijd erg in orde, toch een flinke kostenpost. Armani spreekt hiermee vooral  golfers aan die iets rijker, modieus bewust en anti felle kleuren zijn. Of dit een groot succes in Nederland zal worden moet nog blijken, maar het is in elk geval weer een uitbreiding op het toch al ruime assortiment golfkleding.


Tagged: ,


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'EA7 by Armani' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.