Ecco golfschoenen 1

ECCO introduceert de BIOM Hybrid 2 en BIOM G2 golfschoenen

De Deense schoenmaker ECCO heft deze week de BIOM Hybrid 2 en BIOM G2 golfschoen gelanceerd. De BIOM Hybrid 2 en BIOM G2 zijn voorzien van een nieuwe generatie van NATURAL MOTION technologie. De NATURAL MOTION techniek is een doorontwikkeling van ECCO’s veel geprezen E-DTS zool.

Vanaf de lente/zomer van 2015 zal o.a. Fred Couples en de andere ECCO golf staff spelers met deze schoenen op de Tour te bewonderen zijn. De schoenen zijn 15% lichter dan de originele modellen met dank aan de extra dunne middenzool. Deze extra zool zorgt er voor dat je als speler dichter bij de grond speelt wat zorgt voor meer stabiliteit.

“We’ve taken what many have declared the world’s most comfortable golf shoe and made it even better,”

Michael Waack, Hoofd van de Global Golf afdeling ECCO.

Zoals bij alle ECCO golfschoenen is ook hier gebruikt gemaakt van het Direct-injection proces. De boven en onderkant van de schoen worden op deze manier aan elkaar verbonden wat leidt tot een “one piece shoe construction”. Hierbij wordt geen lijm gebruikt en de zool wordt niet vast genaaid wat moet leiden tot een maximale waterdichtheid en veel flexibiliteit.

ECCO heeft het volgende te melden over de nieuwe BIOM Hybrid 2 en BIOM G2 golfschoenen:

Waterdichtheid – De bovenkant van de schoenen zijn behandeld met HYDROMAX™ en een anti vlekken formule wat moet leiden tot een volle bescherming tegen de elementen.

Anatomische vorm – De golfschoenen zijn ontworpen in samenwerking met 2.500 atleten wat moet zorgen voor de ultieme pasvorm.

Tour level grip – De speciale vorm van de noppen zorgen voor een maximale grip op de baan

Technische zool – De nieuwe zool is van uiterst hoge kwaliteit en is voorzien van een siliconen print. Dit moet voorkomen dat je voet beweegt tijdens je swing.

Ecco golfschoenen

We vinden de schoenen er goed uit zien voor de casual golfer. We zijn erg benieuwd of het nieuwe noppen systeem zal bijdragen aan de grip. Spikes hebben toch altijd een voordeel op een gladde bodem dus we moeten in de praktijk nog zien hoe dit zal helpen! Hou met name de scores van de ECCO golfspelers in de gaten: Fred Couples, Ernie Els, Graeme McDowell, Thomas Bjørn, Thongchai Jaidee, Marcel Siem, Andreas Hartø, Wu Ashun, Will Wilcox en JB Hansen.

Ben je opzoek naar nieuwe golfschoenen? Lees dan eerst onze golfschoenen koopgids door!

Ecco golfschoenen 2About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'ECCO introduceert de BIOM Hybrid 2 en BIOM G2 golfschoenen' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.