golf-at-com-advertentie

Golf app Golf@ overgenomen!

De golf app genaamd Golf- At, ook wel als Golf @ geschreven is overgenomen door Mark Vijver, eigenaar van golfreizen.nl,  golfballen.nl en golfgear.nl.  Mark Vijver vertelt hier met veel passie over. ‘’Wij kregen de kans  om deze mooie app over te nemen en pakten dat met twee handen aan. Waar de vorige eigenaren een fantastisch platform hebben neergezet willen wij het verder uitbouwen.  Steeds meer zaken worden via de mobiele telefoon gedaan en dankzij deze overname lopen wij voor op de markt. Het ontwikkelen van een app is een zeer kostbare aangelegenheid en vergt  een langdurig traject. Dankzij de overname kunnen wij direct aan de slag.

De app gaan wij doorontwikkelen, nog meer wedstrijden organiseren voor de leden die gratis lid zijn van Golf-At.  Men kan met elkaar afspreken op de eigen golfbaan of op andere golfbanen. Tevens kan men een eigen golfnetwerk aanmaken, dus wat je normaal in verschillende eigen apps doet kun je nu bij elkaar brengen in onze app. Je kunt ook chatten met elkaar, de mogelijkheden zijn heel groot.

Verder gaan wij ook meer greenfees verkopen via Golf-At, daar was de app al heel succesvol mee. Er zijn veel greenfees verkocht aan de leden. Wij helpen hier golfbanen mee om hun exploitatie nog beter op orde te krijgen, want doe je mee met onze app, dan krijg je heel veel aandacht.  In combinatie met onze andere websites (totaal 40 stuks) genereren we heel veel bezoekers en hebben wij heel veel klanten. De golfbanen komen op deze manier dus heel sterk onder de aandacht op een hele goede manier, want onze klanten en leden willen maar één ding en dat is golfen, golfen en nog eens golfen. De golfbanen die deelnemen profiteren hier dus ook van, immers zij krijgen meer golfers op de baan.

Wij zien Golf-At als een supermooie aanvulling op onze toch al bijzondere combinatie. Een golfer kan letterlijk voor alles bij ons terecht, of je op zoek bent naar een golfreis, een golfballen, greenfees of golfequipment, wij kunnen je met alles helpen. Daarmee zijn wij uniek in Nederland en natuurlijk krijg je bij ons altijd zeer scherpe prijzen. Wij zorgen dat wat je ook bij ons afneemt, dat dit altijd perfect verzorgd is, maar vooral wordt je altijd zeer vriendelijk geholpen dat zeven dagen per week.’


Tagged: ,


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Golf app Golf@ overgenomen!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.