golf kado

Voor de Feestdagen: Golf kadotips

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent meestal maar één ding: cadeaustress. Een goed cadeau verzinnen is namelijk vrij lastig en daarom helpt Golf Nation je dit jaar met een zetje in de goede richting. Of het nou voor jezelf of voor een ander is, wij zetten de beste golf cadeaus voor je op een rij.

Wil je het volledig op save spelen? Denk dan aan de Nationale Golfbon! Verkrijgbaar in een gewenst bedrag en naar keuze te besteden aan greenfees, gear of lessen.

Wil je echt iets kunnen inpakken voor je geliefde flightgenoot, collega, familielid of zelf een goed idee opdoen. Denk dan eens aan de absolute basisbenodigdheden waar je echt nooit genoeg van hebt:

 • Ballen
 • Handschoenen
 • Tees
 • Handdoek voor aan de tas
 • Petten
 • Toursticks
 • Ballen

WinterhandschoenenWintertip: Winter gloves

Met de koude wintermaanden in het vooruitzicht kan je de fanatieke golfer natuurlijk ook blij maken met een paar Winterhandschoenen.
Het perfecte cadeau voor iemand die van plan is om de winter serieus te gebruiken om aan zijn swing te werken. Met de strenge vorst die ons te wachten staat is dit een onmisbaar onderdeel van je golfuitrusting.

Gadgets

Als je een cadeau zoekt voor de golfer die alles al heeft ben je misschien beter af met een leuke gadget. Bij Golf Nation weten we inmiddels uit ervaring dat de exploderende golfbal een absolute aanrader is en hebben we hoge verwachtingen van de “golf ball glasses” die er voor moeten zorgen dat je zelfs in het diepe gras je bal nog terug vindt.

Golfballglasses2

 

Welke crisis?

Mocht je van mening zijn dat de  crisis z’n hoogtepunt wel heeft gehad en dat we weer volop prijzig materiaal kunnen aanschaffen voor op de baan, denk dan eens aan een iets hoger segment cadeaus. Heb je bijvoorbeeld al een Garmin Approach S4 Golfhorloge om de afstand naar de hole mee af te lezen? Precies, zet maar op je lijstje.   In deze prijsklasse is er natuurlijk ook een mooie nieuwe club te koop, dus wat dacht je van een nieuwe driver?

garmin golf

Moeilijk, moeilijk…

Het blijft natuurlijk altijd lastig om een goed cadeau te geven (of te verzinnen). Weet je het nou echt niet? Kijk dan eens in de Bol.com golf accessoires afdeling, de NikeStore of op Jumbo Golfwereld  die cadeaus in elke prijsklasse op een rijtje hebben gezet.

Mijn persoonlijke favoriet is nog steeds het zoeken naar een goede deal op www.golfclubtrader.nl, waar gebruikte demo- of winkelmodellen voor scherpe prijzen verkocht worden.

Hebben jullie nog favoriete golfcadeaus voor tijdens de feestdagen? Laat het ons weten in de comments.About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Voor de Feestdagen: Golf kadotips' has 1 comment

 1. December 14, 2013 @ 20:50 Chantal V

  Bedankt voor de tips, ik heb iig winter handschoenen besteld voor mijn man 🙂

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.