Black Mountain Golf Club

De beste golfbanen van Thailand

Tijdens een vakantie door Thailand, kom je ongetwijfeld in aanraking met een aantal schitterende golfbanen. In het land zelf zijn er zo’n 200 golfbanen te vinden. Er worden veel speciale golfreizen georganiseerd naar diverse luxe golfresorts. Maak kennis met de aantrekkelijke en veelzijdige golfreizen naar Thailand en boek een onvergetelijke reis naar dit schitterende land. Er zijn voldoende betaalbare opties te vinden voor een onvergetelijke golfvakantie naar Thailand.

De mooiste golfbanen in Thailand

Om je wat verder op weg te helpen, hebben wij de mooiste golfbanen in Thailand voor jou op een rijtje gezet. Werk in een aangename temperatuur en tropisch klimaat aan een betere golfervaring!

Banyan Golf Club & Resort

Waar: Hua Hin
Green Fee: € 88,00
Website: www.banyanthailand.com

Banyan Golf Club & Resort is misschien wel de populairste golfbaan van Thailand. Deze golfbaan is gelegen in een prachtige groene omgeving. Er zijn 18 holes en 1 golfbaan te vinden. De golfbaan is nog redelijk recent en van start gegaan in 2008. Er zijn diverse faciliteiten op de golfbaan geregeld, zodat je ook na het spelen van golf jezelf er uitstekend kunt vermaken.

Banyan golf club

Santiburi Samui Country Club

Waar: Koh Samui
Green Fee: € 104,00
Website: www.santiburi-hotel.de

Een andere prachtige golfbaan in Thailand is Santiburi Samui Country Club. Hier zijn eveneens 18 holes en 1 golfbaan te vinden. Deze golfbaan is wat hoger gelegen en is tevens gelegen op een van de mooiere plekken in Thailand. Na het slaan van een balletje golf, kun je in de bar uitstekend een drankje doen. Bovendien valt er in de omgeving ook genoeg te ontdekken om er een echte golfvakantie van te maken.

santiburi-samui-country-club_020354_full

Black Mountain Golf Club

Waar: Hua Hin
Green Fee: € 93,00
Website: www.blackmountainhuahin.com

Black Mountain Golf Club is een wat nieuwere golfbaan die is opgericht in 2007. Er zijn 27 holes en 2 golfbanen aanwezig op deze locatie. Bij deze golfbanen ben je omgeven door prachtig groen en heb je de garantie dat je een balletje golf slaat op een golfbaan die in de top 10 van Thailand staat. Je kunt ook op deze golfclub verblijven door een golfvilla te boeken. Er zijn voldoende accommodaties waaruit je kunt kiezen.

Black Mountain Golf Club 3

Black Mountain Golf Club 2

Laem Chabang International Country Club

Waar: Sriracha
Green Fee: € 76,00 – € 91,00
Website: www.laemchabanggolf.com

Laem Chabang International Country Club is een prettige golfclub waar je naar hartenlust kunt golfen. Bij deze golfclub zijn maar liefst 3 golfbanen en 27 holes te vinden. Het kan niet anders dan dat je hier met veel plezier je tijd zult doorbrengen. Boek een leuk hotel in de buurt en je zult ongetwijfeld een onvergetelijke golfvakantie hebben!
Laem Chabang International Country Club

Summit Green Valley Chiang Mai Country Club

Waar: Maerim
Green Fee: € 47,00
Website: www.summitgreenvalley.com

Golfen in een groene vallei? Het kan bij Summit Green Valley Chiang Mai Country Club! In een schitterende omgeving kun je gaan golfen bij deze golfclub die is opgericht in 1990. Het prettige aan deze golfclub is dat deze voordelige prijzen in rekening brengt. Dat is uiteraard in jouw eigen voordeel. Je kunt er terecht op 1 golfbaan en 18 holes.

Summit Green Valley Chiang Mai Country Club

Bronnen:

Tourism Thailand: Thailand Informatie
FOX Vakanties: Vakantie Thailand
GolfAsian: Golfbanen Thailand

Photo Credits
[1] Black Mountain Golf Club Facebook
[2] 1golf.eu
[3] golfworldresorts.com
[4] Black Mountain Golf Club Facebook
[5] Black Mountain Golf Club Facebook
[6] tourismthailand.org
[7] thailand-golf-tours.com

 About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'De beste golfbanen van Thailand' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.