Golf-Curacao

Golfbestemming: Curaçao

Op Curaçao kun je golfen in een exotische omgeving waar de zon bijna altijd aanwezig is. De laatste jaren profileert Curaçao zich steeds meer als een eiland waar je uitstekend golf kunt spelen. Golfen op Curaçao is een indrukwekkende ervaring, want je hebt prachtige uitzichten over de zee. Natuurlijk heeft de zeewind ook invloed op je golfspel.

Een unieke golfervaring op Curaçao

Voor een unieke golfervaring kun je op Curaçao dan ook prima terecht. Er zal zich geen moment voordoen dat je je in dit exotische land zult vervelen. Zowel de beginners als gevorderden kunnen hier prima een balletje golf slaan. De aangename temperatuur maakt de golfervaring des te aantrekkelijker.

Mooie banen op Curaçao

Natuurlijk wil je weten waar je terecht kunt op Curaçao wanneer je hier je golfvakantie naar toe boekt. In het land zijn 3 golfclubs te vinden en we hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

Santa Barbara Plantation – Old Quarry Curaçao

Waar: Nieuwpoort, Fuik
Green Fee: $ 150,00
Website: http://www.oldquarrygolfcuracao.com

De beste en tegelijkertijd ook de meest populaire golfclub op Curaçao is ongetwijfeld Santa Barbara Plantation – Old Quarry Curaçao in Nieuwpoort, Fuik. Vooral de ligging van de golfbaan is uitstekend. Je bent omgeven door bergen inclusief de Spaanse Zee. Je kunt hier 18 holes en 1 golfbaan vinden. Golfen doe je hier met een prachtig uitzicht over zee, een prachtige uitdaging die je zeker meegemaakt moet hebben. De golfbaan biedt voldoende uitdaging om er een geslaagde golfervaring van te maken.

Wanneer je hier gaat golfen kun je prima overnachten in Hibiscus Beach House of Baoase Luxury Resort. De accommodaties liggen dichtbij de golfclub. Je kunt je hier prima een aantal dagen vermaken. Voor een adembenemende golfervaring inclusief een luxe verblijf kun je hier uitstekend terecht.

Old Quarry Golf Courseold quarry golf curacao

Blue Bay Curacao Golf

Waar: Landhuis Blauw z/n
Green Fee: $ 110,00
Website: http://golf.bluebay-curacao.com/

Blue Bay Curacao Golf is gelegen in Landhuis Blauw z/n op Curaçao. Je vindt hier 18 holes en 1 golfbaan. De golfbaan Blue Bay Golf is ontworpen door William ‘Rocky’ Rocquemore. Wanneer je hier gaat golfen ben je omgeven door cactussen, aloë’s en palmen. Je kunt hier spelen in een prachtige omgeving en ook de gastvrijheid staat hier erg centraal. Een golfavontuur waar je veel plezier aan kunt beleven.

De golfbaan ligt op een prachtige plek aan zee en de hoogteverschillen maken het een extra uitdaging om hier te gaan golfen. Voor een mooie golfervaring op Curaçao kun je hier dan ook prima terecht. Kortom, laat je verrassen en boek een aantal nachten in Hibiscus Beach House en Baoase Luxury Resort. Je zult er later met genoegen op terug kijken.

bluebay curacao

Blue Bay Curacao Golf

Curaçao Golf & Squash Club

Waar: Wilhelminalaan z/n
Green Fee: € 20,00
Website: http://www.curacaogolf.com

Curaçao Golf & Squash Club is de kleinste en goedkoopste golfclub op Curaçao, maar je kunt je hier prima vermaken. Er zijn 10 holes en 1 golfbaan te vinden bij deze golfclub. De gastvrijheid scoort enorm hoog onder golfers, dus het is zeker eens aan te raden een bezoekje te brengen aan deze bijzondere golfclub. Het is een baan die zeker aan te raden is voor beginners. Uiteraard kan ook de gevorderde golfer hier prima terecht.

Na het spelen van een middagje golf, kun je altijd nog even langs het clubhuis. De mensen zijn er erg vriendelijk en gezellig, net als de enthousiaste leden. Je kunt overnachten in Amalia Vacation Apartments, waar je een appartement kunt huren voor een aantal nachten. Verder kun je ook terecht in het vier sterren Baoase Luxury Resort voor een meer luxueus verblijf.

Curaçao Golf & Squash Club Curaçao Golf & Squash Club

Kortom, Curaçao is een fantastische plek om te golfen! Een vakantie naar Curaçao hoeft niet enkel om de cocktails en witte stranden te gaan. Het is een prachtbestemming waar gegolft kan worden door de lage en hoge handicappers. Een 14 daagse reis naar Curaçao is al te boeken voor +- 600 euro. Dus wat houdt je tegen?

Meer informatie over Curaçao is te vinden op de site van de Curaçao Tourist Board: Curacao.com

Photo Credits
[1-3] oldquarrygolfcuracao.com
[4-5] bluebay-curacao.com
[6-7] curacaogolf.comAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Golfbestemming: Curaçao' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.