Golf Oostenrijk

Golfbestemming: Golfen in Oostenrijk

Oostenrijk heeft een betoverend landschap waaronder prachtige bergen met sneeuw, alpenweiden en mooie meren. Het is dan ook de perfecte bestemming voor een golfvakantie. Er zijn in dit land wel meer dan 170 golfbanen te vinden, waardoor er altijd een geschikte golfbaan voor jou tussen zal zitten. Voor een unieke golfervaring boek je daarom een golfvakantie naar Oostenrijk.

Golfen in een betoverend landschap

Het betoverende landschap kan zelfs een beetje sprookjesachtig aandoen wanneer je op de golfbaan staat. Alleen daarom al is het aan te raden je golfvakantie in Oostenrijk te boeken. Zowel beginners als gevorderden kunnen uitstekend in Oostenrijk terecht. Door het gehele land zijn er golfbanen te vinden waar je prima met je gehele gezin terecht kunt.

De mooiste golfbanen in Oostenrijk

Het is daarom de moeite waard eens een golfvakantie in Oostenrijk te boeken. In samenwerking met de Oostenrijk redactie van Allcamps hebben wij hebben alvast een overzicht voor je gemaakt met de mooiste golfbanen in Oostenrijk.

GC Seefeld-Wildmoos

Waar: Tirol
Green Fee: € 79,00
Website: http://www.seefeldgolf.at/en/

GC Seefeld-Wildmoos wordt ook wel de populairste golfbaan van Oostenrijk genoemd. Vooral op het gebied van prijs/kwaliteit-verhouding scoort deze golfclub erg hoog. De golfbaan ligt in Tirol, een van de meest bekende wintersportgebieden van het land. Er zijn 18 holes en 1 golfbaan te vinden. Je kunt hier golfen in een heuvellandbaan.

Er zijn diverse hotels in de buurt te vinden waar je kunt verblijven tijdens je golfvakantie. Vier sterren hotels die dichtbij de golfbaan liggen, zijn onder andere Alpineas en Alte & Neue Mühle.

Seefeldgolf.atSeefeld golf

Golfclub ADAMSTAL Franz Wittmann

Waar: Ramsau
Green Fee: € 70,00 – € 85,00
Website: http://www.adamstal.at

De beste golfbaan in Oostenrijk is absoluut Golfclub ADAMSTAL Franz Wittmann. Je kunt deze vinden in Ramsau en biedt voldoende uitdaging voor beginners en gevorderden. Zo kun je je hier uitstekend vermaken, want er zijn 27 holes en 2 golfbanen aanwezig. Je speelt hier op de zogenaamde bosbanen. Dit geldt voor zowel de 18-Hole Championship Course als de golfbaan 9-Hole Course Wallerbach.

Na een heerlijk dagje golfen kun je hier prima een hapje eten, want er is een restaurant aanwezig. Wanneer je wilt golfen in een schitterende omgeving in bergen met diverse hoogteverschillen, dan kun je bij deze golfclub prima terecht. Overnacht bijvoorbeeld eens in Landgasthof zur Linde Laaben. Dit hotel ligt op ruim 15 kilometer afstand van de golfbanen.

adamstal.at Hole6_Stage adamstal.at

Golfclub Salzburg Eugendorf-Fuschl-Rif

Waar: Hallein
Green Fee: € 75,00
Website: http://www.golfclub-salzburg.at

Wanneer je wilt golfen in een parkachtig landschap, dan kun je uitstekend terecht bij Golfclub Salzburg Eugendorf-Fuschl-Rif in Hallein. Er zijn hier maar liefst 3 golfbanen te vinden en 18 holes. Golfen in een parkachtig landschap kan bij golfbaan Golfclub Salzburg Championcourse Eugendorf. Golf je liever in een heuvelachtig landschap, dan kun je prima terecht op golfbaan Golfclub Salzburg Romantikcourse Fuschl. Beide golfbanen bieden voldoende perspectief, net als golfbaan Golfclub Salzburg-Rif Academy Par 3 Course.

Laat je verrassen bij deze golfclub en boek een golfvakantie in Pension Alpenblick. Dit drie sterren hotel ligt op slechts 10 kilometer afstand van de golfbanen. Kortom, je kunt hier voldoende plezier beleven!

salzburg

Golfclub Zell am See – Kaprun

Waar: Zell am See
Green Fee: € 68,00 – € 76,00
Website: http://www.golf-zellamsee.at

Een andere club waar je prachtige golfbanen kunt vinden is Golfclub Zell am See – Kaprun in Zell am See. Er zijn hier 2 golfbanen en 36 holes te vinden. Het is een populaire golfclub, dus je kunt hier jezelf prima een aantal dagen vermaken. Je kunt hier golfen op 2 heuvellandbanen. Dit zijn golfbaan Kitzsteinhorn Course en golfbaan Schmittenhöhe Course.

Voor een heerlijke golfvakantie kun je bij Golfclub Zell am See – Kaprun prima terecht. Boek bijvoorbeeld een appartement bij Apartments Obernosterer. Je zult je er prima kunnen vermaken tijdens je golfvakantie. Wil je eens wat anders? Oostenrijk biedt goede campings met luxe stacaravans vlakbij de golfbaan.

Golf kaprun

Photo Credits
[1] Thinkstock
[2-3] seefeldgolf.at
[4-5] adamstal.at
[6] golfclub-salzburg.at
[7] golf-zellamsee.atAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Golfbestemming: Golfen in Oostenrijk' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.