GolfSight

GolfSight: De rangefinder van de toekomst

De meeste mensen verkiezen nog een potloodje om de scores te noteren, maar het is niet te ontkennen dat de smartphone ook op de golfbaan een steeds meer voorkomend beeld is. Met apps om scores te noteren of je handicap te berekenen wordt het leven van de “smartgolfer” een stuk eenvoudiger gemaakt.

Zoals we gewend zijn van de golfindustrie staan ontwikkelaars niet stil om met het volgende product op de markt te komen dat over tien jaar niet meer weg te denken is uit de sport. SkyDroid doet naar onze mening als eerste een gooi naar deze doelstelling met de lancering van GolfSight: een rangefinder voor Google Glass.

“Golf, like you’ve never seen it before” dat is de belofte die GolfSight waar moet gaan maken en als deze applicatie naar behoren werkt zou dat zomaar eens de realiteit kunnen worden. Met GolfSight download je de informatie van je golfbaan naar je Google Glass waarna je letterlijk in beeld hebt welke afstand je nog moet afleggen naar de voorkant, het midden en de achterkant van de green. Ook kan je hier mee je slagen bijhouden om vervolgens je scores te delen met je vrienden of te uploaden naar social media.

Helaas kennen wij niemand met Google Glass zodat we GolfSight eens kunnen uittesten en naar verwachting zal dat ook nog wel even duren. Wellicht is het iets te vroeg voor deze applicatie omdat de gemiddelde golfer niet in het bezit is van Google Glass. Wel laat het zien hoe een baan lopen er in de toekomst uit kan zien en het laat je nadenken over de verdere mogelijkheden.

augusta_hole_1_tee finding_courses
Bron foto’s en meer info vind je op: Golfsight.skydroid.netAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'GolfSight: De rangefinder van de toekomst' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.