playlikeapro-2

Golfy en Play Like a Pro starten samenwerking

Onlangs is Golfy een samenwerking gestart met het jonge bedrijf Play Like a Pro uit Rotterdam. Play Like a Pro maakt hoogwaardige en vernieuwende online golflessen om jouw golfspel naar een hoger niveau te tillen. Ze doen dit in samenwerking met bekende Nederlandse golf professionals als Inder van Weerelt, Marjet de Graaff, Wil Besseling, Dewi-Claire Schreefel en Kyra van Leeuwen.

 

” Wij zien de hoogwaardige video’s van Play Like a Pro als prachtige aanvulling op de behoefte van onze Golfy gebruikers. Wij hebben onderzocht onder onze gebruikers welke toevoegingen zij nog graag zouden zien in de Golfy app en dit is er één van. Binnenkort volgen er nog een paar toevoegingen, waardoor de Golfy app voor elke golfer onmisbaar zal worden”, aldus Jan-Douwe Gaastra, Marketing Manager Golfy.

 

“Wij zijn erg blij met de samenwerking met Golfy. Zij bieden ons een uitstekend platform om onze naamsbekendheid verder te vergroten onder een grote groep Nederlandse golfers”, zo verteld Etienne Verhoef, oprichter van Play Like a Pro.
Speciaal voor iedereen die de Golfy app gebruikt zijn er ieder kwartaal 4 gratis instructievideo’s beschikbaar in de app. Daarnaast is er binnenkort een mooie aanbieding voor alle Golfy gebruikers. Zo kun je over enkele weken een abonnement afsluiten bij Play Like a Pro via Golfy tegen een speciaal actietarief om onze samenwerking te vieren. Open of download nu de Golfy app en bekijk de video’s van Play Like a Pro.

 

Over Golfy

Golfy is opgericht in 2012 door 4 bevriende ondernemers en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste aanbieder van starttijden en golfarrangementen in de Benelux. Inmiddels kun je op 158 golfbanen je starttijd aanvragen of reserveren. Golfy noemt zichzelf een Amsterdams bedrijf met een Rotterdamse mentaliteit. Meer weten? Ontdek zelf de gratis Golfy app via www.golfy.nl/app.

 

Over Play Like a Pro

Play Like a Pro is een jong Rotterdams bedrijf die in 2014 begonnen zijn met het online aanbieden van golflessen. Golfers kunnen via de website van Play Like a Pro zich aanmelden voor een abonnement en zo altijd handige instructievideo’s terugzien, die worden verzorgd door bekende Nederlandse golf professionals als Inder van Weerelt, Marjet de Graaff, Wil Besseling, Dewi-Claire Schreefel en Kyra van Leeuwen. Meer info of aanmelden voor een abonnement via: http://www.playlikeapro.nlGolfy - Play like a pro


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Golfy en Play Like a Pro starten samenwerking' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.