Haagsche

Haagsche alweer beste golfclub van Nederland

De golfers en bezoekers van de website Leadingcourses.com hebben de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club met een gemiddeld cijfer van een 8,8 uitgeroepen tot de beste golfclub van Nederland. Dit jaar zijn de Golfers’ Choice-ranglijsten zsamengesteld o.b.v. meer dan 300.000 reviews van golfers in binnen- en buitenland op Leadingcourses.com.

Haagsche prolongeert titel

De Haagsche mag zich met een cijfer van 8,82 voor het tweede jaar op rij de beste golfclub van Nederland noemen. In 2015 nam de golfclub uit Wassenaar de eerste positie over van de tevens prachtige Noordwijkse. Waarom twee jaar achter elkaar? De locatie en het terrein waarop de baan is gehuisvest is spectaculair. De ligging van het clubhuis aan het einde van een lange beukenlaan en de verrassing van het uitzicht over de baan nadat de klim over het duin naar het startershuis gemaakt is maken spelen op de Haagsche tot een unieke baan.

De bezoekers en leden van Leading Courses zijn vol lof over de duinbaan: ‘een prachtige baan waar de historie vanaf druipt’, ‘zeer gastvrije bediening in het mooie clubhuis’ en ‘Ik heb hier een aantal keren gespeeld. Iedere keer weer een top belevenis’.

voorzitter Coks Bosman van de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club geeft aan: ‘Wij zijn allereerst natuurlijk trots om voor het tweede jaar op rij tot best club uitverkozen te worden’, ‘Daarnaast voelt het als een bevestiging en beloning voor de inspanningen van zo velen uit onze club, niet in de laatste plaats onze greenkeepers onder leiding van Willem Slats. Ook het feit dat het hier een beoordeling betreft van golfers zelf, maakt het extra speciaal en waardevol.

In de ranglijst van beste golfclub worden tal van facetten meegewogen, zoals de golfbaan zelf, de algemene indruk van de club, het onderhoud, voorzieningen zoals de oefenfaciliteiten, het clubhuis en de prijs-kwaliteitverhouding.

 

Bron foto: Leading Courses

 About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Haagsche alweer beste golfclub van Nederland' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.