Joost foto persbericht 15 augustus

Joost Luiten gaat samenwerken met ING Private Banking

ING Private Banking gaat, als hoofdsponsor van het Nederlandse golf, een intensieve samenwerking aan met topgolfer Joost Luiten. De samenwerking is vastgelegd tot eind 2018. Samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en Luiten zet ING Private Banking zich in om de golfsport in Nederland vooruit te helpen en de golfsport toegankelijker en populairder te maken, met name onder jongeren.

Steven Sedee, manager sportsponsoring ING: “ING Private Banking is trots deze samenwerking met Nederlands beste golfer aan te kunnen kondigen. De samenwerking met Joost Luiten sluit aan bij de vernieuwing van de golfsport die we samen voor ogen hebben. Joost is in zijn sport altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zich te verbeteren. Daarnaast hebben wij samen met Joost de gezamenlijke ambitie om de sport te verjongen.” “Ik kijk uit de naar de samenwerking de komende paar jaar”, aldus Joost Luiten. “We gaan samen proberen de golfsport naar een hoger niveau te brengen, meer talenten te creëren en de golfsport in de breedte te verbeteren.”

Wereldprimeur op KLM Open

Van 8 tot en met 11 september wordt het KLM Open gespeeld op de Golfbaan ‘The Dutch’ in Spijk. Joost Luiten zal daar proberen zijn titel uit 2013 te heroveren. Het KLM Open behoort tot één van de grootste jaarlijkse sportevenementen van Nederland. ING Private Banking introduceert samen met de partners tijdens het toernooi een wereldwijde golfprimeur: Beat the pro. Voor het eerst kunnen amateurs zich tijdens een toernooi op een hole meten met professionals.

Als hoofdsponsor van de NGF, Golf Team Holland, de Golfweek én als partner van het KLM Open heeft ING Private Banking de ambitie om het Nederlandse golf te verjongen en te vernieuwen. De recente ontwikkeling en introductie van de golf.nl app is een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen NGF en haar hoofdsponsor. Spelers kunnen in deze app scores registreren, de handicap real-time verwerken en scores delen met vrienden. Daarnaast slaan de bank en de NGF de handen ineen om toptalent vooruit te helpen en klaar te stomen voor de wereldtop. Beide willen topsport dichter bij de fans brengen tijdens grote toernooien zoals de ING Private Banking Golfweek en het KLM Open. Ook heeft de NGF in samenwerking met ING Private Banking het jeugdprogramma RAAK! ontwikkeld om de Nederlandse jeugd op positieve wijze kennis te laten maken met de golfsport.About

Mede-oprichter en schrijver voor Golfnation.nl. Inmiddels al bijna twee jaar zeer intensief bezig met golf en alles er omheen. Handicap 13. In de tas: Callaway XR Driver + 3 Wood Titleist 913H 19 + 21 degree hybrid Callaway XR irons 5 t/m pw Titleist SM5 50, 54 & 60 degree Odyssey Works Versa #1


'Joost Luiten gaat samenwerken met ING Private Banking' has 1 comment

  1. August 29, 2016 @ 16:40 JAC jobse

    Goed toch

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.