Jumbo golf Amsterdam

Opening nieuwe Jumbo Golfwereld Superstore te Amsterdam

Donderdag 30 april opent Jumbo Golfwereld de deuren van haar nieuwste en achtste vestiging te Amsterdam. Het was een lang gekoesterde droom van Jumbo Golfwereld om haar deuren te openen in Amsterdam en we zijn dan ook meer dan verheugd dat dit moment eindelijk daar is. Jumbo Golfwereld laat weten:

“Er zijn de afgelopen jaren veel positieve aanvragen van actieve golfers uit de regio op ons afgekomen, met de vraag waarom we nog steeds geen winkel in Amsterdam hadden… Dat is de reden dat we alles in het werk hebben gesteld om dit golfseizoen nog open te gaan. De definitieve winkel zal op de eerste verdieping worden gerealiseerd en wordt meteen de flagship-store van Jumbo Golfwereld. De winkel zal een oppervlakte van 1500 meter gaan beslaan! Aangezien het pand aanzienlijk wordt verbouwd, openen we nu in de voormalige unit van “Beter bed”. Deze unit is 1200 vierkante meter en bevindt zich op de begane grond van het Westpoort-complex. Deze pop-up store is dus een tijdelijk onderkomen, totdat we naar onze definitieve locatie kunnen gaan. We houden u natuurlijk op de hoogte van de vorderingen via onze website en nieuwsbrieven.”

Indien je nog niet bekend bent met Jumbo Golfwereld en je woont in Amsterdam of omstreken, is dit de uitgelezen kans om ons (beter) te leren kennen!

Jumbo Golfwereld nodigt iedereen uit voor de feestelijke opening, waar he kunt profiteren van alle voordelen die Jumbo Golfwereld je te bieden heeft. De winkel is vanaf 10.00 uur geopend en om 18.00 uur en 19.30 uur zijn er spetterende modeshows. Verder zijn er diverse productpresentaties en ontvangt iedere bezoeker op donderdag 30 april een Jumbo Golfwereld Giftcard t.w.v. 10 euro!About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Opening nieuwe Jumbo Golfwereld Superstore te Amsterdam' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.