Jumbo Golf

Jumbo Golfwereld

Toen ik voor het eerst zag dat supermarktketen Jumbo ook golfwinkels door het land hadden opgezet kan ik niet anders zeggen dan dat ik sceptisch was. Wat weet een supermarktketen nou van golf? Nu, een paar jaar later, heeft Jumbo Golfwereld mij het tegendeel bewezen. Het is namelijk niet alleen een sterke keten met een compleet assortiment, maar het heeft ook nog een zeer complete webshop om uren naar je nieuwe driver in wording te staren.

In 2003 kocht Jumbo de London Golf Centres op, die in 2004 werden omgebouwd tot Jumbo Golfwereld filialen. Deze golfparadijsjes zijn gebouwd om de klant dezelfde waarden te bieden als in de supermarkt: een gigantisch assortiment tegen de laagste prijs. Net als in de supermarkt is het doel om 100% tevreden klanten te maken en te houden. De eigenaar van de keten is er zo van overtuigd dat je tevreden geholpen wordt in de winkels dat ze zelfs je reisgeld vergoeden als dit niet het geval is.

Assortiment

Bij Jumbo Golfwereld zien we zowel online als in de winkels een enorm assortiment met de nieuwste artikelen voor scherpe prijzen. Naast golfclubs en golftassen is er ook een ruime keuze aan trolleys, ballen, kleding, accessoires en handschoenen.

Diensten

Als klant van Jumbo Golfwereld kom je niks te kort. Als je er je clubs koopt is niet alleen je clubfitting maar ook het onderhoud helemaal gratis. Het retourbeleid is ook zoals je dat van een grote keten mag verwachten: soepel en zonder vragen. Daarnaast is het ook mogelijk om via Jumbo Golfwereld je verzekering af te sluiten waardoor je met een gerust hart op de baan kan verschijnen.

Conclusie

Persoonlijk vind ik Jumbo Golfwereld precies wat er nog miste in Nederland. Het biedt zowel online als in de winkel het beste aanbod tegen goede prijzen. Als je iets online koopt wat niet helemaal naar wens is kan je het in de winkel afhandelen, wat ik fijner vind dan alles per mail en post. Het is allround een goede zaak waar je ook nog eens kan rekenen op professioneel advies.

Jumbo Golfwereld

Vestigingen

Jumbo Golfwereld Arnhem
Amsterdamseweg 113
6814GC Arnhem
Website
Jumbo Golfwereld Breda
Oosterhoutseweg 129a
4847 DB Teteringen
Website
Jumbo Golfwereld Bunnik
Kosterijland 1
3981 AJ Bunnik
Website
Jumbo Golfwereld Heerlen
In de Cramer 106
6412 PM Heerlen
Gelderland
Website
Jumbo Golfwereld Heilo
Kennemerstraatweg 524-526
1851 NH Heiloo
Website
Jumbo Golfwereld Kerkrade
Wiebachstraat 77A 7
6466 NG Kerkrade
Website
Jumbo Golf Rotterdam
Cor Kieboomplein 111
3077 MK Rotterdam
Website
Jumbo Golfwereld Nijverdal
Bedrijvenweg 3
7442 CX Nijverdal
Website
Jumbo Golfwereld Veghel
Rijksweg 16
5462 CG Veghel
Website


About

Mede-oprichter en schrijver voor Golfnation.nl. Inmiddels al bijna twee jaar zeer intensief bezig met golf en alles er omheen. Handicap 13. In de tas: Callaway XR Driver + 3 Wood Titleist 913H 19 + 21 degree hybrid Callaway XR irons 5 t/m pw Titleist SM5 50, 54 & 60 degree Odyssey Works Versa #1


'Jumbo Golfwereld' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.