Leadingcourses app

Leadingcourses.com lanceert nieuwe golfbanen app

Sinds begin vorig jaar is in stilte gewerkt aan een compleet nieuwe app waarmee golfers wereldwijd golfbanen kunnen vinden, beoordelen en reserveren. Na twee updates en een derde die zeer binnenkort wordt gelanceerd vindt Leadingcourses.com het tijd om de app officieel in Nederland te lanceren. Perfect getimed, want het golfseizoen is inmiddels echt gestart. 

Doel van de Leadingcourses app

Met de app wil Leadingcourses.com golfers een gebruiksvriendelijke ervaring bieden bij het zoeken, boeken en beoordelen van golfbanen. De verwachting is dat golfers via de app sneller een beoordeling zullen achterlaten en hun foto’s zullen posten. Hierdoor is Leadingcourses.com beter in staat golfers te helpen en de baan te vinden die bij hen past. 

Reserveren van golfbanen

Alhoewel de golf industrie behoorlijk traditioneel is, zal het binnenkort mogelijk worden om via de app starttijden op golfbanen te reserveren en af te rekenen. Via de website is het al mogelijk om in Spanje een groot aantal golfbanen online te boeken; dit zal binnenkort dus ook mogelijk zijn in de app. Na Spanje – de meest populaire golfbestemming in Europa – zal het ook mogelijk worden om in andere landen, zoals Portugal en Frankrijk, online je starttijd te boeken.

Nieuwe app volledig gratis

In tegenstelling tot de vorige app – die in 2012 werd uitgebracht – zal deze app volledig gratis zijn en blijven. Gebruikers krijgen toegang tot informatie en beoordelingen van meer dan 25.000 golfbanen wereldwijd. Het is niet nodig om een account te hebben, al wordt dat wel aangemoedigd. Zonder een account zijn bepaalde zaken zoals het schrijven van beoordelingen of het plaatsen van foto’s niet toegankelijk. 

Android en iOS

Inmiddels gebruikt het overgrote deel van de bezoekers Leadingcourses.com via de telefoon of tablet. Vandaar ook de keus om te investeren in een app die het gebruiksgemak vergroot en op een relevant moment gebruikt kan worden. De app is in 9 talen beschikbaar voor iOS en Android en is geschikt voor zowel de telefoon als tablet.

Door golfers voor golfers

Leadingcourses.com is groot geworden door goed te luisteren naar haar gebruikers en dat is ook de strategie voor de app. Sinds een aantal maanden wordt de app door duizenden trouwe fans intensief gebruikt. Op basis van de feedback van deze gebruikers – en van alle nieuwe gebruikers – wordt de app elke maand verbeterd. 

Links:

App Store link: https://appstore.com/leadingcourses
Play Store link: 
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.leadingcourses.LeadingCourses
App pagina: 
https://nl.leadingcourses.com/get-app/

Più tardi potrebbe essere interessante parlarne di più https://disfunzioneerettile.org/levitra.html
Accessibile da qualsiasi smartphone , la farmacia online ti consente di acquistare tutto ciò di cui hai bisogno, tutto comodamente da casa o in viaggio
https://disfunzioneerettile.org/cialis-generico.html

Puoi trovare molte informazioni online, ma come fai a sapere quali sono le informazioni più affidabili?
https://disfunzioneerettile.org/viagra-generico.html
Per coloro che vogliono evitare la prescrizione di rimedi, esistono una pluralità di rimedi naturali noti per aiutare a curare l’ED


Tagged: ,


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Leadingcourses.com lanceert nieuwe golfbanen app' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.