IMG_3209

Luiten gaat weer los

Helaas hebben we niet allemaal hetzelfde niveau als Neerlands trots: Joost Luiten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we minder fanatiek zijn, slechts iets minder getalenteerd of toegewijd. Ook jullie herkennen de vreugde van een gave teebox die vanuit het niets verscheen toen je bij de volgende hole aankwam op een nog onbekende baan. Die ene verhoogde teebox die je uitzicht geeft op een prachtige par 4, die je maar wat graag aan jouw birdie lijstje wil toevoegen. Of wat te denken van deze green op Lake Coeur d’Alene golf course in Canada, die alleen te bereiken met een klein bootje.

couer dalene

Eén ding is zeker: als je naam Joost Luiten is wordt afslaan wel een stuk interessanter. Want wat als je de mooiste holes op de wereld al gespeeld hebt? Dan verzinnen je sponsoren wel iets nieuws voor je!

Eerder zagen we Joost al ballen slaan uit de motor van een KLM toestel, maar nou maakt Audi het nog iets gekker met een teebox recht voor het rijksmuseum. Onze Joost mag zijn gang gaan met zijn driver en tikt heel soepel een bal over het hele museum.


 About

Mede-oprichter en schrijver voor Golfnation.nl. Inmiddels al bijna twee jaar zeer intensief bezig met golf en alles er omheen. Handicap 13. In de tas: Callaway XR Driver + 3 Wood Titleist 913H 19 + 21 degree hybrid Callaway XR irons 5 t/m pw Titleist SM5 50, 54 & 60 degree Odyssey Works Versa #1


'Luiten gaat weer los' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.