Talormade M1 driver

Taylormade lanceert de M1 Driver

Taylormade heeft net zoals vorig jaar deze week de nieuwe line-up getoond aan het grote golfpubliek. Taylormade Golf heeft de M1 Driver en woods gelanceerd en de PSi ijzers. Na de (naar onze mening) lelijke Aeroburner driver is de M1 driver een prachtig exemplaar van goed design en goede nieuwe techniek. Het clubhoofd van de Taylormade M1 driver bestaat uit zeven lagen carbon en titanium. Hierdoor wordt de driver niet alleen lichter, echter het zwaartepunt is ook lager aangebracht.

De M1 Driver heeft niet één verschuifbaar gewichtje, maar twee gewichtjes van 10 en 15 gram. Hierdoor is het zwaartepunt verschuiven van voor naar achter. Je kunt je driver nu makkelijker instellen om een draw/fade, backspin balvlucht te lanceren. Je kunt de club iig niet meer de schuld geven van je slice! Ook zijn er 12 verschillende instellingen voor de loft van de driver mogelijk, zodat de club met maximaal 4 graden kan worden aangepast. De vraag is hoeveel een vrijetijdsgolfer dit in praktijk zal gebruiken, maar de optie is er in ieder geval wel! De standaard leverbare shafts zijn: Fujikura Pro 60, Kuro Kage Silver TiNi 60 en Aldila Rogue 70 110 MSI. Ook heb je de keuze uit een 430cc of 460cc clubhoofd. Uiteraard komen in dezelfde lijn gelijktijdig ook M1 Fairway en Rescue woods beschikbaar.

De M1 lijn zal beschikbaar zijn vanaf 8 oktober 2015 bij Jumbo Golfwereld

Taylormade M1 ijzers hybride

Taylormade M1 en PSI

Taylormade M1 en ijzers

Taylormade M1 wood

Foto’s via: Taylormade


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Taylormade lanceert de M1 Driver' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.