Landal Esonstad Pitch & Putt

Seizoen geopend voor Pitch & Putt Golf Landal Esonstad

Zaterdag 12 april zal wethouder mevrouw P. de Graaf-van der Meer van Gemeente Dongeradeel en kinderburgemeester Esra Braaksma, het seizoen openen door als eerste af te slaan op de Pitch & Putt golfbaan van Landal Esonstad. Op Zondag 13 april (12.00 – 17.00 uur) kan iedereen gratis kennismaken met de Pitch & Putt Golfsport. Op de golfbaan worden onder meer rondleidingen, clinics en diverse activiteiten georganiseerd. Ook de driving range is vrij toegankelijk. Het Fun & Entertainment team van Landal Esonstad verzorgt hierbij allerlei leuke kinderactiviteiten.

Milou Buisman Parkmanager Landal Esonstad: “De Pitch & Putt Esonstad ligt er prachtig bij. Mede dankzij de zachte winter is de baan in een uitstekende conditie. En het mooie voorjaarsweer trekt; de reserveringen voor de baan stromen al weer binnen, naast groepsuitjes voor families en bedrijventeams, zijn er ook meer particulieren die interesse hebben in een lidmaatschap. En zeg nu zelf; wat is er fijner dan zo af en toe de zinnen verzetten en te genieten van het buiten zijn. Frisse lucht en alleen maar aan dat kleine balletje te denken, dat is pas echt ontspannen.”

Pitch & Putt welkom in de regio

Pitch & Putt Golf is een gewilde activiteit voor teamuitjes, bedrijfsbijeenkomsten, vriendengroepen en families. In combinatie met de horeca en faciliteiten van Landal Esonstad is de Pitch & Putt Golfbaan een welkome aanvulling op het activiteitenaanbod in de regio. De baan is met z’n 13 hectare, 18 holes en 6 extra afslagplaatsen een echte XXL baan. Door de lengte- en hoogteverschillen, vele waterpartijen en hindernissen als bunkers (kuilen met zand) is de golfbaan niet alleen afwisselend, maar ook uitdagend.


Tagged: ,


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Seizoen geopend voor Pitch & Putt Golf Landal Esonstad' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.