_RON2095

Seve start met een BANG!

Afgelopen vrijdag opende in Rotterdam Golfcenter Seve officieel zijn deuren voor het grote publiek. Eigenaar Robin Bravenboer had een weekendvullend programma georganiseerd met voor ieder wat wils.

Vrijdag was de eerste dag van de opening, met in de middag een toernooi om o.a. journalisten kennis te laten maken met het vernieuwde golfconcept.  Tegen de avond liep het nieuwe golfcenter al snel vol.  Heel Rotterdam en omstreken was uitgerukt om kennis te maken met het vernieuwde Golfcenter.

In de avond werd men overspoeld met de beste wijnen en de meest culinaire traktaties. Om half negen was het tijd voor het echte openingsspektakel. Alle aanwezigen werden door komische wegaanwijzers ,gehuld in traditionele golfkleding, naar de naastgelegen drivingrange begeleid.

Op de baan vertelde eigenaar Robin Bravenboer, verlicht door spotlights, hoe hij aan dit grote avontuur begonnen is. Herman den Blijker zou de eerste bal afslaan, maar Herman zou Herman niet zijn als hij deze actie niet met een twist zou uitvoeren. Met twee gigantische flessen Champagne betrad de topkok het veld. Om vervolgens met behulp van John Woof ‘Golfcenter Seve’ in één slag officieel te openen. Via een telefonische verbinding  vanuit Turkije was Joost Luiten ook een beetje aanwezig en feliciteerde hij Robin met dit nieuwe topconcept.  Vervolgens volgde een groots vuurwerk en een luid applaus.

De rest van weekend stond ook bomvol van de activiteiten waaronder een groot meerdaags toernooi, diverse live optredens, een BN’er toernooi en indrukwekkende trickshows en demonstraties. Het weekend was een groot succes, waar nog lang over gesproken zal worden.

_RON2254IMG_7066About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Seve start met een BANG!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.