TomTom Golferresize

TomTom Golfer, bijna op de baan

 

 
TomTom kennen we allemaal als producent van die verdomd handige kastjes in de auto die je precies vertellen waar je moet zijn. Maar met een krimpende markt op het gebied van portable navigatie gaat TomTom op zoek naar nieuwe markten en toepassingen voor hun apparaten en software. Door GPS technologie te verwerken in een horloge bracht TomTom in 2011, 2013 en 2014 al eerder sporthorloges op de markt, vooral geliefd onder hardlopers. Dit jaar wordt de brug geslagen naar de golfwereld en is TomTom op een missie om de beste te worden in de markt van rangefinders en GPS horloges, die momenteel voornamelijk gedomineerd wordt door de horloges van Garmin en de rangefinders van Bushnell.

De TomTom Golfer komt eind september op de markt en wij kijken er naar uit om hem te testen. Qua look en feel staat dit horloge wat ons betreft al met 1-0 voor op de horloges van Garmin. Het zit comfortabel, weegt bijna niks en ziet er wat ons betreft simpelweg mooier uit. Of het de prestaties van haar grootste concurrent Garmin gaat evenaren, of zelfs overtreffen, zal spoedig blijken.

TomTom Golferresize

 About

Mede-oprichter en schrijver voor Golfnation.nl. Inmiddels al bijna twee jaar zeer intensief bezig met golf en alles er omheen. Handicap 13. In de tas: Callaway XR Driver + 3 Wood Titleist 913H 19 + 21 degree hybrid Callaway XR irons 5 t/m pw Titleist SM5 50, 54 & 60 degree Odyssey Works Versa #1


'TomTom Golfer, bijna op de baan' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.