Wilson Truck

Tourtruck Wilson Staff naar Nederland

Op 11 en 12 April staat de volledig uitgeruste Tourtruck van Wilson Staff voor de deur bij Golfplaza in Rijswijk. De ideale gelegenheid om clubs op maat te laten maken.

De 11 meter lange truck reist normaliter mee met de wedstrijden van Europese Tour, zodat de staff players van Wilson Staff ter plekke hun materiaal kunnen laten aanpassen of repareren.Ter ere van de GOLFPLAZA NOVITA dagen staat de volledig uitgeruste Tourtruck 11-12 April twee dagen in Nederland, om precies te zijn voor de deur bij Golfplaza in Rijswijk.

Een vrijblijvend kijkje achter de schermen van de wereld van het professionele golf is natuurlijk geweldig, maar de Tourtruck biedt golfers ook de unieke gelegenheid om eencustom set te laten maken – met precies de juiste lengte, lie, flex en grip. Daarvoor bent u bij het Engelse merk aan het juiste adres, want met 61 Majors zijn de ijzers van Wilson Staff all-time recordhouder. De clubs worden op maat gemaakt terwijl u wacht.

Bijzonder is dat ook Phil Bonham – Wilson Staff Tour Manager en clubfitter van onder andere Padraig Harrington en Paul Lawrie – van de partij is. Bij hem of een andere gecertificeerde clubfitter kan een professionele swinganalyse op de Trackman worden gemaakt.

Tijdens het bezoek van de Tourtruck heeft Wilson Staff tevens spectaculaire acties en interessante kortingen op de nieuwe clubs voor 2014.

Kijk voor meer informatie op www.wilsongolf.nl

Phil BonhamAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Tourtruck Wilson Staff naar Nederland' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.