Under Armor Golf Kleding

Under Armour: Protect this house

Zo luidt de krachtige slogan van het Amerikaanse merk Under Armour. En met ‘ this house’ doelen ze op je lichaam. Deze sportkleding fabrikant is namelijk gespecialiseerd in ademende, koelende of juist warm houdende kleding. Een aantal jaar geleden kwam, zag en overwon Under Armour  op de (voornamelijk) Amerikaanse markt. Heel sportief Amerika werd fan van het merk inclusief topsporters in de NFL, NBA, NHL en MLB.

Nu maakt Under Armour de stap naar het maken van golfkleding. Van top tot teen kun je nu op de baan verschijnen in kleding van dit merk. Zoals altijd bij Under Armour zijn ook de golfkleren te koop in een aantal categorieën: heat-gear, cold-gear en all-season gear. De eerste is voor in de hitte, de tweede voor in de kou en de laatste voor alle temperaturen er tussenin.

We hebben bij Golf Nation wat samples mogen ontvangen, en allereerst: wat een goed spul. Hoewel het materiaal van de polo’s er wat synthetisch uitziet zit het heerlijk en geeft het alle ruimte voor het maken van een goede swing. We hebben het ook op een warme dag mogen testen en het blijft absoluut een lekker luchtig shirt. Het pronkstuk van de samples (verrassend): de heatgear pet. Klinkt misschien vreemd maar deze pet geeft ten eerste het gevoel alsof een engel je hoofd knuffelt en houdt daarbij je hoofd koel (letterlijk) en voert vocht af.

Dus of je nou uitsluitend in de zomermaanden gaat golfen en wat verkoelende kleding zoekt, of als een echte die-hard ook in de Nederlandse winters op de golfbaan te vinden bent; Under Armour heeft kleren voor jou. In winkels nog maar sporadisch te verkrijgen maar Google er even op los en je vindt ook wat je zoekt.

Bekijk de hele collectie en het verhaal over de werking van de kleding op www.underarmour.comAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Under Armour: Protect this house' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.