vicepure1

Vice Pure Gloves

Na een ongelofelijk succesvol jaar waarin twee van hun golfbal-series werden beloond met een gouden medaille van Golf Digest, brengt Vice nu ook golfhandschoenen op de markt.
De nieuwe toevoeging aan het assortiment van ballen en petten heet de Vice Pure Glove en is (voor nu..) alleen in het wit verkrijgbaar. De handschoenen zijn gemaakt van lamsleer en voelen daarom ongelofelijk zacht aan. Dat is niet alleen wat er op de website staat, maar dat is ook echt zo. Nooit eerder had ik een handschoen aan die zo zacht was en zo soepel om mijn hand heen vormde. Hierdoor krijg je maximaal feedback uit je clubs zonder in te leveren op grip.

vicepure3

Het ontwerp is zoals je mag verwachten van Vice: chique en stijlvol maar dan altijd net even anders. Op de rug van je hand lees je de wijze woorden waar Vice naar leeft “Do it with passion or not at all” en de luchtgaatjes die over de vingers lopen geven een mooie look. Ook de verpakking is zoals we dat inmiddels gewend zijn van Vice: tof. Er is geen ander woord voor, de manier waarop deze mannen hun producten verpakken is gewoon erg vernieuwend en met aandacht gedaan. Bij Vice moet het altijd net even anders en zo ook met deze handschoenen. Ze zitten verpakt in een soort ziplock zakje dat er uiteraard weer prachtig uit ziet.

Net als alle producten van Vice zijn de Vice Pure Gloves alleen online te bestellen op www.vicegolf.nl.

vicepure2

 About

Mede-oprichter en schrijver voor Golfnation.nl. Inmiddels al bijna twee jaar zeer intensief bezig met golf en alles er omheen. Handicap 13. In de tas: Callaway XR Driver + 3 Wood Titleist 913H 19 + 21 degree hybrid Callaway XR irons 5 t/m pw Titleist SM5 50, 54 & 60 degree Odyssey Works Versa #1


'Vice Pure Gloves' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.