Hole in One

ACE!

Laten we eerlijk zijn; elke ronde hoop je stiekem weer dat je een hole-in-one (ace) slaat. En statistisch gezien wordt de kans groter en groter dat je een ace slaat als je vaker een baan loopt. Maar wat is nou eigenlijk de kans dat het je daadwerkelijk een keer lukt? Kijk maar eens in de onderstaande infographic.

Wist je bijvoorbeeld dat Tiger Woods zijn eerste hole-in-one sloeg toen hij zes (ja… zes!) jaar oud was? En had je het ooit voor mogelijk gehouden dat er een hole-in-one van maar liefst 517 yards (472 meter) geslagen zou worden?

Het gaat de meeste onder ons waarschijnlijk nooit gebeuren, maar onthoud tijdens je volgende ronde: het lukte Tiger op z’n zesde, het lukt sommigen van honderden meters en het lukte zelfs een vrouw van 102 om een hole-in-one te slaan. Dus houd moed en vertel het ons vooral als het je lukt!

Hole in One Golf infographic

Photo Credit: dharder9475 on FlickrAbout

Mede-oprichter en schrijver voor Golfnation.nl. Inmiddels al bijna twee jaar zeer intensief bezig met golf en alles er omheen. Handicap 13. In de tas: Callaway XR Driver + 3 Wood Titleist 913H 19 + 21 degree hybrid Callaway XR irons 5 t/m pw Titleist SM5 50, 54 & 60 degree Odyssey Works Versa #1


'ACE!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.