Bol.com Golf

Bol.com stapt in de golf

Jumbo, Golfplaza, Strokeplay en de andere online golfshops hebben er een waardige concurrent bij. Sinds woensdag biedt Bol.com een grote selectie aan sport artikelen aan. Gelukkig voor de golfers onder ons zijn ze bij Bol.com golf niet vergeten.

Op het moment van schrijven biedt Bol ongeveer 367 golf artikelen aan. Hoogstwaarschijnlijk zal dit aanbod snel worden uitgebreid. Na wat rondgekeken te hebben in de golfafdeling merken we al snel dat het assortiment nog niet is wat het zou moeten zijn. Ook bevatten de verschillende categorieën producten die er eigenlijk niet in horen. De categorie Range Finder bevat bijvoorbeeld een duikbril! Echter, dit zullen voornamelijk opstart foutjes zijn.

Uiteraard is de prijs belangrijk bij een nieuwe golfshop. Daarom hebben we een kleine vergelijking gemaakt van een aantal producten. Als eerst hebben we gekeken naar de complete sets.

Complete golfset: De Nike VR-Pro Cavity

De Nike VR-Pro Cavity Graphite 4 t/m SW set kost op bol.com 401,95 euro incl. verzendkosten. Golfplaza biedt de Nike VR-Pro Cavity 5 t/m PW graphite aan voor €549,- excl. € 4,50 verzendkosten. Dit is een absolute win voor Bol.com!

Nike VR-Pro Cavity

Bekijk de Nike VR-Pro Cavity op Bol.com

Driver: Callaway RAZR Fit Xtreme

Daarnaast hebben we de Drivers onder de loep genomen. Bol.com biedt de Callaway RAZR Fit Xtreme 13.5 GR aan voor € 359,95 incl verzendkosten. Jumbo Golfwereld en Golfplaza bieden dezelfde driver aan voor € 369 euro excl. verzendkosten. Weer een winst voor Bol.com!

Callaway RAZR Fit Xtreme

Bekijk de Callaway RAZR Fit Xtreme op Bol.com

Golfballen: Nike 20XI

Als laatste hebben we een artikel bekeken welke elke golfer nodig heeft: Golfballen. Bol.com biedt de 12 Nike 20XI Golfballen aan voor 41,95 incl verzend kosten. Jumbo Golfwereld biedt dezelfde doos aan voor 49,95- incl. verzendkosten.

Nike 20XI

Bekijk de Nike 20XI Golfballen op Bol.com

Het mag duidelijk zijn, Bol.com is op dit moment de goedkoopste online golfaanbieder. Het assortiment is nog niet wat het zou moeten zijn en de pagina’s komen vaak wat rommelig over maar aan de prijs mag het niet liggen! We gaan Bol.com goed in de gaten houden, jullie ook?About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Bol.com stapt in de golf' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.