Golf Chipper

De chipper, het geheime wapen van de hoge handicapper

Als je net begint met golfen en je techniek is nog niet wat het zijn moet heb je het vast wel eens meegemaakt: een compleet verprutste chip. En dat is mooi balen want daar sta je dan met het schaamrood op je wangen terwijl je een extra slag optelt bij je toch al aardig hoge score. Of je de bal nou vol in het midden raakt waardoor hij hard wegschiet of krachtig in het gras (te ver) voor de bal slaat, het komt dan toch aan op techniek of ervaring.

Maar vrees niet! Wij van Golf Nation hebben namelijk het geheime wapen gevonden voor de situaties waarin je moet chippen. Het heet, geheel toepasselijk, een chipper. De chipper combineert een putter met een club met loft en zorgt altijd voor een mooi balvluchtje dat goed te controleren en doseren is. Perfect voor die ballen uit de fringe of nog net iets verder buiten de green. Onthoud bij de chipper dan wel dat je het moet zien als tussenoplossing en dat een goede chiptechniek met je wedges uiteindelijk veel meer controle en gevoel geven.

Voor een paar tientjes heb je een chipper en bij onze eerste ronde met de chipper leverde dit daadwerkelijk een chip-in op! En laten we eerlijk zijn, buiten je werk op de chipping green, hoe vaak gebeurt je dat nou? Dus voor alle hoge handicappers en natuurlijk iedereen die moeite heeft met chippen en geen interesse heeft in extra lessen: ga voor de chipper.

Bekijk het chipper aanbod van: Jumbo GolfwereldAbout

Mede-oprichter en schrijver voor Golfnation.nl. Inmiddels al bijna twee jaar zeer intensief bezig met golf en alles er omheen. Handicap 13. In de tas: Callaway XR Driver + 3 Wood Titleist 913H 19 + 21 degree hybrid Callaway XR irons 5 t/m pw Titleist SM5 50, 54 & 60 degree Odyssey Works Versa #1


'De chipper, het geheime wapen van de hoge handicapper' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.