41004286

De beste golfbanen van Italië

Italië behoort tot de populaire bestemmingen onder golfers. De aangename temperaturen en het alom bekende Italiaanse eten laten zich daarbij perfect combineren met golfen. De meest golfbanen zijn te vinden in het noorden van het land, vooral in Lombardije, maar ook andere regio’s, waaronder Sicilië zijn diverse interessante golfbanen te vinden. Golfen op de beste banen in Italië kan uitstekend gecombineerd worden met een verblijf op een camping in Italië of een golfresort.

De Italiaanse golfbanen worden gekenmerkt door een groene omgeving, milde temperaturen en een zachte bries die het genot van het golfen op perfecte wijze onderstrepen. Boek vandaag nog een golfvakantie in Italië en ervaar zelf de unieke mogelijkheid om in dit fraaie land te golfen.

De top golfbanen van Italië

Natuurlijk ben je nu benieuwd waar je beste golfbanen in Italië kunt vinden om het ultieme golfgenot zelf te kunnen ervaren. Om het je wat makkelijker te maken hebben we de top golfbanen van Italië voor jou op een rijtje gezet.

Golf Club Biella ‘Le Betulle’

Waar: Valcarozza, Magnano
Green Fee: € 60,00 (weekdagen) en € 90,00 (weekend)
Website: http://www.golfclubbiella.it

De Golf Club Biella, onder de lokale bevolking bekend als ‘Le Betulle’ (berken) is de absolute top golfbaan in Italië, gelegen in een serene en bovenal groene omgeving. Het golvende landschap heeft geresulteerd in een uitdagende baan met een totale lengte van ruim 6000 meter. Met 18 holes verdeeld over een heuvelachtige golfbaan is deze zeker een uitdaging, ook voor de gevorderde golfer. Er is een golfschool en regelmatige toernooien zorgen voor een onvergetelijke golfervaring!

italie Golf Club Biella Le Betulle

Royal Park Golf I Roveri

Waar: Piëmont, Fiano
Green Fee: € 80,00 (weekdagen) en € 120,00 (weekend)
Website: http://www.iroveri.it

Midden in het Parco Regionale della Mandria, een voormalig jachtgebied is deze prachtige golfbaan te vinden. Inmiddels wordt het hele gebied beschermd, waarmee optimale rust op de bosbaan gegarandeerd is. Het strak aangelegde park wordt afgewisseld met frisse waterpartijen en bloemen die het geheel opfleuren. Er zijn 27 holes verdeelt over twee golfbanen: de Hurdzan-Fry met 18 holes en deTrent Jones Sr. met 9 holes. Een rustgevende omgeving en een restaurant maken deze golfbaan tot een ideale start van een nieuwe golfervaring.

italie golf

Circolo Golf Ville d’Este

Waar: Como, Montorfano
Green Fee: € 100,00 (werkdagen) en € 120,00 (weekend)
Website: http://www.golfvilladeste.com

In een boomrijke omgeving nabij het meer van Montorfano omringd door walnootbomen, pijnbomen en berken ligt de Circolo Golf d’Este golfbaan. De parkbaan staat bekend als een juweeltje onder de beschikbare golfbanen in Italië waar het een genot is om te golfen. De club kent een lange geschiedenis van professionele golfers en kampioenen die de club en de bijbehorende golfschool gemaakt hebben tot wat deze vandaag de dag is. De 18 holes van de golfbaan is niet een van de moeilijkste, maar zeker een uitdaging voor de professionele als de amateuristische golfer.

Golf Villa D'Este

Golf Club Castelconturbi

Waar: Piëmont, Agrate Conturbia
Green Fee: € 78,00 (weekdagen) en €105,00 (weekend)
Website: http://www.castelconturbia.it

De schitterend aangelegde Golf Club Castelconturbia met uitzicht op de Italiaanse bergen behoort tot een van de meest uitdagende golfbanen in heel Italië. Met drie golfbanen van elk 9 holes zijn er bovendien genoeg spel- en variatiemogelijkheden. Wie de Italian Open Course spelen wil dient de combinatie Chestnut and Pines (blauw- geel) te voltooien. De rode Oaks course maakt het parcours daarna compleet. De gevarieerde en strategische aanleg van de baan zorgt zeker voor een onvergetelijke ervaring, die een must is voor elke golfer.

Golf Club Castelconturbia

Photo Credits
[1] LuigiZucca – https://ssl.panoramio.com/photo/41004286
[2] Golf Turismo – http://www.golfeturismo.it/ricettivi/1_Biella.jpg
[3] Royalparkgolf.it
[4] Dexter
[5] www.castelconturbia.it

Bronnen

Top 100 golf Courses – Top Golfbanen Italie
Roan – Camping Italië
Swide – Top 10 Golf courses ItalyAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'De beste golfbanen van Italië' has 1 comment

  1. June 14, 2017 @ 09:34 Tom Janssen

    Echt een tof artikel! Waarschijnlijk heel wat prachtige uitzichten in Italië. Hebben jullie al eens gekeken naar de golfbanen in Zwitserland, zoals hier beschreven: https://chezjan.com/nl/golf-in-portes-du-soleil/

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.