bali_hai_golf_course_princeville_kauai_north_shore_hawaii-1530648

De top golfbanen van Indonesië

Heb je plannen om een golfvakantie te boeken naar het buitenland? Overweeg dan eens om een bezoek te brengen aan Indonesië. Er zijn hier talloze golfbanen te vinden waar jij je uitstekend kunt vermaken. Er is een ruim en veelzijdig aanbod, zodat je altijd de garantie hebt op een geslaagde golfvakantie.

In Indonesië profiteer je van een aangename temperatuur. Als jouw voorkeur uitgaat naar lekker weer, boek dan je golfvakantie naar Indonesië. Voordelige vliegtickets naar Jakarta of Bali kun je boeken via diverse vergelijkingswebsites. Onze favoriet is Tix.nl.

De mooiste golfbanen in Indonesië

Om je te helpen bij het maken van een keuze, hebben wij een aantal golfclubs voor je verzameld waar je kunt golfen. Dit zijn uiteraard de toppers van Indonesië.

shutterstock_160176647

Nirwana Bali Golf Club

Waar: Bali
Green Fee: € 148,00 – € 157,00
Website: www.nirwanabaligolf.com

Nirwana Bali Golf Club is ongetwijfeld de beste golfbaan van Indonesië en is gelegen op het eiland Bali. Er is 1 golfbaan te vinden en 18 holes. De golfclub zelf is opgericht in 1997. Het is een golfclub die wij je van harte kunnen aanbevelen, maar die ook door andere bezoekers wordt aangeprezen.

Nirwana Bali Golf Club Bali

Nirwana Bali Golf Club Bali

Gading Raya Padang Golf & Klub

Waar: Java
Green Fee: € 40,00
Website: www.gadingrayagolf.com

Gading Raya Padang Golf & Klub is gelegen op het Indonesische eiland Java. Onder bezoekers scoort deze golfclub erg hoog en is dan ook een uitstekende plek om je vakantie door te brengen. Er zijn 18 holes en 1 golfbaan te vinden bij deze golfclub. De belasting zit inbegrepen bij de prijs en natuurlijk duik je in het zwembad na een dag te hebben gegolfd bij deze golfclub.

gadingrayagolf

Bali Beach Golf Course

Waar: Bali
Green Fee: € 59,00
Website: www.balibeachgolfcourse.com

Als je voordelig wilt golfen, dan kun je op het Indonesische eiland Bali nog een golfclub vinden. Bali Beach Golf Course beschikt over 1 golfbaan en 9 holes. Uiteraard ligt deze golfbaan op een prachtige plek op Bali. Tegen een voordelige prijs kun je hier golfen. Zeker voor de beginnende golfer kan dit een aantrekkelijke optie zijn.

nirwana_tanah-lot

Imperial Klub Golf

Waar: Java
Green Fee: € 32,00 – € 41,00
Website: www.imperialklubgolf.com

Een golfclub die eveneens op Java ligt is Imperial Klub Golf. Bij deze golfclub tref je 18 holes en 1 golfbaan aan. De prijzen van deze golfclub liggen niet zo hoog, terwijl de beoordelingen erg goed zijn van Imperial Klub Golf. Zeker tijdens zonsondergang kun je hier schitterende golfplaatjes maken. Alle benodigdheden voor een echte golfvakantie tref je hier aan en bovendien tref je in de omgeving diverse leuke bezienswaardigheden aan.

golf_c

SouthLinks Country Club

Waar: Sumatra
Green Fee: € 35,00 – € 92,00
Website: www.southlinksgolf.com

SouthLinks Country Club is gelegen op het Indonesische Sumatra. Vooral de groene omgeving zal je zeker aanspreken. Net als bij veel andere clubs zijn hier 1 golfbaan en 18 holes te vinden. Samen met je partner of vrienden kun je hier heel gezellig golfen. Een enerverende golfdag sluit je af met een bezoek aan het zwembad of een drankje aan de bar.

Soutlinks Country Club

Photo Credits
[1] afar.com
[2] Shutterstock
[3] panpacific.com
[4] baligolfcourses.com
[5] saujana.com
[6] balisouljournals.com
[7] aryaduta.comAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'De top golfbanen van Indonesië' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.