earhoox

Ongestoord van muziek genieten tijdens het golfen met Earhoox

Wie tijdens het golfen graag naar muziek luistert is er vast mee bekend. Oordopjes die uit je oren vallen. Daar is nu een goede oplossing voor: Earhoox. Zelfs tijdens een intensieve work-out blijven de oordopjes goed zitten dankzij de doeltreffende techniek van Earhoox. Het siliconen opzetstukje zorgt ervoor dat de doppen goed in je oren blijven zitten en verdeeld de druk. Hierdoor merk je bijna niet eens dat je oordopjes draagt.

Earhoox

Het materiaal is overal tegen bestemd, dus ook natte weersomstandigheden en zweet tijdens intensieve inspanning. Een simpele maar doeltreffende oplossing. Earhoox zijn te bestellen in verschillende kleuren en zijn geschikt voor oortjes van bijna alle merken. Naast voor “normale”oordopjes zijn er ook speciale Iphone Earhoox beschikbaar.

De vraag is.. Werken Earhoox nou echt? We hebben de Earhoox getest tijdens 18 holes golfen en zelfs tijdens de driver afslag bleven de Earhoox goed zitten. Niet iedereen zal muziek luisteren tijdens een golfronde, echter  wie zegt er nou nee tegen een rustgevend deuntje tijdens je oefeningen op de driving range?

Earhoox zijn voor € 9,95 te bestellen via de officiële dealer: http://www.earhoox.nl/.

earhoox golfAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Ongestoord van muziek genieten tijdens het golfen met Earhoox' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.