Fit39ex4

FIT39EX Golfhandschoenen

Eens in de zoveel tijd ben je weer toe aan een nieuwe golfhandschoen. Voor mij betekent dit weer de juiste aanbieding zoeken, de goedkoopste handschoen kiezen die goed strak zit om dit ritueel te herhalen als ook dit exemplaar is versleten. Er is namelijk nooit veel nieuws te melden op dit gebied. Of toch wel?

Graag stellen we de FIT39EX aan je voor. Deze handschoen is gemaakt van Japans gepatenteerd materiaal en geeft ons een fris alternatief voor de (kunst)leren exemplaren die we allemaal kennen. Het deel van de handschoen dat contact maakt met je grip is van soepel rubber en de rest van de handschoen is gemaakt van multi-stretch.

Fit39ex6

Hoewel het ontwerp even wennen is, zijn er een groot aantal voordelen dat dit ontwerp met zich meebrengt. Doordat er geen leer in de handschoen zal je hem nooit uitgedroogd in je tas terugvinden na een winter zonder golf. Daarnaast is deze handschoen antibacterieel en kan hij ook in de wasmachine gewassen worden. Het grootste voordeel is echter dat het gebruik van rubber in plaats van leer zorgt voor superieure grip als het regent.

Fit39ex1

Een leuke bijkomstigheid is dat de handschoen is te bestellen in allerlei kleuren. Niet alleen roze, geel en oranje, maar ook in zebra en panterprint.

Dus zoek je nog een matchende handschoen voor bij je oranje Ricky Fowler golfoutfit of ben je toe aan een alternatief voor je huidige handschoen? Probeer de FIT39EX eens voor een duurzame en kwalitatieve vervanger van je weinig originele witlederen handschoen.

Besproken product:

Product Prijs bij publicatieInfo
fit39exFit39ex€19,95

Fit39ex Fit39ex3 Fit39ex2 Fit39ex7About

Mede-oprichter en schrijver voor Golfnation.nl. Inmiddels al bijna twee jaar zeer intensief bezig met golf en alles er omheen. Handicap 13. In de tas: Callaway XR Driver + 3 Wood Titleist 913H 19 + 21 degree hybrid Callaway XR irons 5 t/m pw Titleist SM5 50, 54 & 60 degree Odyssey Works Versa #1


'FIT39EX Golfhandschoenen' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.