Paige renee

Golf babe: Paige Renee

Het imago van de gemiddelde golfer heeft het altijd zwaar te verduren. Bejaarde mannen met dito vrouw die een rondje spelen om maar even het huis uit te zijn is een veel voorkomend beeld. Op de voet gevolgd door de brallende zakenman die nog steeds gelooft dat dure clubs kopen meteen z’n spel zal verbeteren. Aangezien wij van Golf Nation ook niet in dit plaatje passen voelen wij ons geroepen om een kleine imago boost te geven aan de golfsport.

Natuurlijk waren daar al een hele tijd goedlachse dames als Natalie Gulbis en Paula Creamer, maar de volgende dame snoert zelfs de monden van de grootste golfhaters: Paige Renee. Deze dame is in korte tijd een internetsensatie geworden en wordt zelfs door sommige al de “heetste atlete op aarde” genoemd. En erg oneens kunnen we het hier toch niet mee zijn. Natuurlijk helpen de korte rokjes en strakke jurkjes wel aardig mee in deze claim, maar ons hoor je niet klagen.

Voor zij die nog denken dat Paige Renee een willekeurig model is die een setje golfclubs van iemand heeft geleend raden wij een kijkje op haar instagram account aan.

Working on carry distances in my secret spot?

Een foto die is geplaatst door Paige Spiranac (@_paige.renee) op

Ze slaat namelijk een flopshot waar de wenkbrouwen van Phil Mickelson ook wel even van naar boven gaan en haar swing ziet er meer dan keurig uit. Daarnaast is ze onderdeel van het San Diego State University golf team die op hoog niveau competitie spelen in Amerika. Het filmpje waarin ze ontdekt werd vind je hier onder, dus kijk, geniet en bewonder Paige Renee in al haar glorie en zorg dat je haar foto’s bij de hand hebt als je weer iemand hoort zeggen dat golfen voor bejaarden is.

I’m all about the flop. What’s your favorite shot?

Een video die is geplaatst door Paige Spiranac (@_paige.renee) opAbout

Mede-oprichter en schrijver voor Golfnation.nl. Inmiddels al bijna twee jaar zeer intensief bezig met golf en alles er omheen. Handicap 13. In de tas: Callaway XR Driver + 3 Wood Titleist 913H 19 + 21 degree hybrid Callaway XR irons 5 t/m pw Titleist SM5 50, 54 & 60 degree Odyssey Works Versa #1


'Golf babe: Paige Renee' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.