edda-huzid-fitness-2

Golf en fit op Edda Huzid

Dat rijmt niet alleen, het verwijst ook naar de op 1 maart geopende fitnessruimte op Golfbaan Edda Huzid. De toegankelijke baan in het Gelderse Voorthuizen heeft één van de vergaderzalen omgebouwd en daarmee haar faciliteiten uitgebreid.

De initiators van het idee zijn Aimfit, specialist in personal training en fysiotherapie, en de Pro’s van de Edda Huzid Golfacademy . PGA Professional Jelle Tarnóczy:”Wij geloven erg in golf-fitness als aanvulling op ons lesprogramma. Met een aantal simpele oefeningen kan iemand aantoonbaar zijn of haar spel verbeteren. Het versterken van mobiliteit en stabiliteit kan meer constantheid in de swing  opleveren en natuurlijk meer lengte in de slagen.”

Collega pro Raymond Stoop vult aan: “Golf-fitness is tegenwoordig echt niet alleen voorbehouden aan de topspelers. Met deze ruimte maken we het voor iedereen laagdrempelig en bereikbaar. Als we onze leerlingen fitter maken, kunnen ze beter en langer blijven golfen, maar ook de kans op blessures verminderen”.

Beide Pro’s zijn TPI (Titleist Performance Institute) Certified,  net als Noah André van Aimfit: “Het is fijn dat we alle drie door TPI zijn opgeleid. Dat maakt dat we ‘dezelfde taal’ spreken. We hebben verschillende pakketten met lessen en trainingen uitgewerkt, waarbij we samenwerken om golfers beter te maken”.

Behalve op exclusieve clubs is het nog geen gemeengoed dat golfers op de locatie van de golfbaan beschikking hebben over een fitnessruimte. Op Edda Huzid kunnen de leden vanaf € 12,95 per maand aan hun conditie werken. Maar ook niet-leden, of zelfs niet-golfers kunnen een abonnement afsluiten.

edda-huzid-fitness-3


Tagged:


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Golf en fit op Edda Huzid' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.