Florida Golf

Golfbestemming: Florida

Florida is al jaren lang een populaire golfbestemming, het klimaat van de ‘the Sunshine State’ laat het toe het hele jaar door heerlijk te golfen. Florida beschikt over meer banen dan waar ook ter wereld en Florida beschikt op golfgebied voor elk wat wils. Een echte golfbestemming pur sang. Naast alle golf faciliteiten die Florida rijk is, beschikt de staat ook over genoeg ander soort entertainment. Disney, Universal Studios, Miami Beach, de Everglades en Key West zijn wereld bekende vakantiebestemmingen waar heel de familie van kan genieten.

Met zoveel keuze is het moeilijk kiezen welke golfbanen je zult bespelen gedurende je vakantie. We bespreken dan ook om deze reden een aantal golfbestemmingen in Florida om de keuzes wat makkelijker te maken!

Bay Hill Club & Lodge

Waar: Orlando
Green fee: 80-190 euro
Website: http://www.bayhill.com/

De Bay Hill Club in Orlando is eigendom van de golflegende Arnold Palmer. Arnold Palmer is winnaar van 7 Grand Slam events, waarvan vier Master toernooien. Bay Hill ligt een aantal kilometer ten westen van Universal Studios en is dus perfect te combineren met een familie vakantie. De Bay Hill is enkel te bespelen door leden of genodigden echter je kunt ook een “ bucket list” pakket nemen waarbij hotel, ontbijt en een green fee inbegrepen zijn. De kosten zijn echter fors, gemiddeld zo’n 180 euro per persoon. Echter, hiervoor speel je wel op een prachtbaan met een van de moeilijkste 18de holes van de wereld. Recentelijk heeft Tiger Woods hier nog een pracht winst behaald.

 

Mill Cove Golf Club

Waar: Jacksonville
Green fee: 20-30 euro
Website: http://www.millcovegolfcourse.com

De Mill cove Golf club is een prachtige 18 hols par 71 golfbaan in Jacksonville. Jacksonville is de grootste stad van Florida en biedt daarom ook genoeg golfbanen. De Mill Cove is speciaal omdat er op de baan Bermuda gras ligt, wat een goede door rol geeft. De Mill Cove bestaat al sinds 1990 en is door de lage green fee prijs en de perfecte ligging een goede keus om 18 holes te lopen.

 

The Biltmore Hotel Golf & Spa

Waar: Coral Gables, Miami
Green fee: 50-100 euro
Website: http://www.biltmorehotel.com

De Biltmore is ontworpen in 1925 door Donald Ross en is een bekende golfbaan voor veel Amerikaanse filmsterren. De baan is in 2007 door Brian Silva hersteld en het resultaat mag er dan ook wezen! Wanneer je geen zin hebt om je tas te dragen of voor je uit te duwen is het mogelijk om een privé caddy in te huren. De Biltmore is bekend van haar prachtige clubhuis/hotel en de adembenemende afslagen vanaf eilandjes vergezeld door watervallen.

Golf Miami

Golf Florida

 

PGA Golf Club in PGA Village

Waar: Port St. Lucie
Green fee: 50-100 euro
Website: http://www.pgavillage.com/stlucie/

De naam verklapt het al een beetje, maar de PGA golfclub is enkel besteed voor de lage handicappers. De PGA Golf Club staat in de “75 Best Golf Resorts”  van Golf Digest. Ook bij GolfWorld staat de PGA club in de top 50. PGA village beschikt over drie top banen; d Wannamaker, Ryder en Dye met gezamenlijk 54 holes.

Golf Florida

Golf Florida

Een golf vakantie naar Florida hoeft niet duur te zijn. Directe retourtickets zijn al te boeken vanaf 400 euro met ArkeFly. Aangezien Orlando en Miami grote toeristische trekpleisters zijn, zijn er genoeg goedkope accommodaties te huur in iedere prijsklasse! Auto huren? Alamo biedt de beste prijs/kwaliteitsverhouding in Florida.

Photo credits: www.bay-hill-transportation.com
Photo credits: http://blog.forelinksters.com/
Photo credits: www.millcovegolfcourse.com
Photo credits: www.millcovegolfcourse.com
Photo credits: Orlando sentinel
Photo credits: http://www.charterfleet.com/
Photo credits: www.tripadvisor.com
Photo credits: www.insideflorida.comAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Golfbestemming: Florida' have 2 comments

  1. December 2, 2013 @ 20:56 Orlando

    De Waldorf Astoria Club in Orlando is ook een aanrader!

    Reply

  2. December 18, 2013 @ 20:53 G. de Vriesenburg

    Prachtig!

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.