golfbaan moyland

1 juli 2015 is Golf International Moyland open

Op woensdag 1 juli opent het vernieuwde Golf International Moyland officieel haar deur! Na 1,5 jaar van stilte kan er op deze prachtige baan in natuurlijke omgeving weer gespeeld worden. Nieuw gras is ingezaaid, het groen is gesnoeid en het restaurant is opgefrist. De championship-course van 18 holes op maar liefst 82 hectare, ligt op loopafstand van het welbekende museum Schloss Moyland, in de gemeente Bedburg Hau, nabij Kleef.

De 6316 meter lange baan brengt je langs 18 verrassende holes in een prachtige omgeving van bossen, water en vergezichten. Jong en oud, beginner en pro kan spelen op deze baan. Elke hole heeft namelijk 4 afslagplaatsen, wat betekend dat iedere speler kan starten vanaf de juiste lengte. Uiteraard kunt  u de baan ook betreden met een buggy. Naast 18 holes is het ook mogelijk om te 9 holes lopen.

Voor geïnteresseerden en beginnende golfers is er een 6 holes short golfbaan, welke in beheer is van golf pro Armando Furtado. Hiervoor is geen GVB nodig, ideaal voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar de sport! De aanwezige golfschool wordt geleid door de pro, hij biedt clinics, lessen en golfshows aan. Ook voor kinderen zijn er speciale programma’s.  

Door het principe ‘pay and play’ is iedereen welkom, ook de voorbijganger die zin heeft in een kopje koffie of een goede lunch kan bij Golf International Moyland terecht in het vernieuwde restaurant ‘Kochwerk’.

moyland 2


Tagged: ,


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'1 juli 2015 is Golf International Moyland open' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.