Golf You aflevering 2

Golf | You aflevering #2

De pilot van Golf | You is goed aangeslagen bij het Nederlandse publiek. Vanaf vandaag staat de tweede aflevering online!

Wat wordt er allemaal behandelt in tijdens de tweede aflevering van Golf | You?

Nog even terug naar het warme Spanje, het lelijke eendje in je tas, over geelangst en in de bubbel zitten en een punchshot op een heel bijzondere locatie.

De hybride: het lelijke eendje in je tas

Ze hebben hun uiterlijk niet mee en ook hun imago niet. Veel golfers halen er hun neus voor op. Ook presentator Jurrian van der Vaart heeft hem niet in zijn tas. Joost Luiten trouwens wel! Maar opgelet: de hybride club is aan een opmars bezig. En terecht. Want hij slaat fantastisch en helpt je uit verschillende penibele situaties.

Even opwarmen in Zuid-Spanje

In de eerste aflevering van Golf | You reisden we mee met een clinicreis naar het Zuid-Spaanse golfresort El Rompido. Na de vele trainingsuren op de drivingrange is het nu tijd voor een lekker ontspannen rondje golf. Jurrian speelt de twee banen van El Rompido en geeft nog wat praktische tips.

Geelangst en bunkerbibbers

Handboogschieters hebben geelangst en golfers bunkerbibbers. Peter Elzinga is een van Nederlands beste handboogschieters Met Jurrian heeft hij het over geelangst en de overeenkomsten tussen golf en handboogschieten. Over in de bubbel zitten en ‘in the zone’ zijn, over superconcentratie en verhaaldenken. ‘Tussen de oren’ let het bij de schutters nog meer dan bij de golfers. Dus geeft Peter een paar mentale tips waarmee hij wereldrecordhouder is geworden.

Instructie: laag met die bal!

Je ligt onder de struiken of hebt storm tegen. Dus wil je een lage bal slaan. Maar hoe doe je dat ook al weer? Jurrian legt het uit aan Kim die daarvoor weer naar een heel bijzondere locatie moest.

Mannen in bermuda’s en kniekousen

Kim komt nog één keer terug op een paar etiquette die de een totaal overbodig en de ander juist wel belangrijk vindt.

Heb je Golf | You aflevering 1 nog niet gezien? Geen zorgen, deze is nog steeds (en tot in lengte van dagen) te bekijken wanneer jij maar wilt via: https://www.youtube.com/watch?v=YkcSl13Fxu0

Wil je op de hoogte blijven, like de Golf | You facebook pagina (www.facebook.com/golfyoutv) en/of abonneer je gratis op het YouTube kanaal. Je kunt je ook aanmelden op www.golfyou.nlAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Golf | You aflevering #2' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.