Frankrijk

Golfbestemming: Frankrijk

Frankrijk is niet alleen de ultieme kampeerbestemming, het is ook een land waar uitstekend een golfvakantie geboekt kan worden. Door het hele land zijn er golfclubs te vinden waar jij je uitstekend kunt vermaken. Er zijn ruim 600 golfclubs in Frankrijk aanwezig waar je met plezier kunt golfen.

Uitdaging op diverse golfbanen in Frankrijk

Frankrijk wordt gekenmerkt door een veelzijdige natuur. Je vindt er bergen, heuvels, bossen en uitgestrekte stranden. Dit kun je ook terugvinden in het veelzijdige aanbod met golfbanen. Vooral de zeewind maakt Frankrijk extra aantrekkelijk voor een golfvakantie. Wanneer je een unieke golfervaring op wilt doen in het buitenland, boek dan een golfvakantie naar Frankrijk.

Een aangenaam golfseizoen

Zeker de zomermaanden zijn erg geschikt om te golfen in Frankrijk. In Frankrijk is het gedurende een groot gedeelte van het voorjaar- en zomerseizoen heerlijk weer, zodat je naar hartenlust een balletje golf kunt slaan. We hebben hier de mooiste golfbanen voor je op een rijtje gezet.

Golf De Belle Dune

Waar: Fort-Mahon-Plage
Green Fee: € 52,50 – € 62,50
Website: http://www.baiedesomme.fr

De populairste golfbaan in Frankrijk is ongetwijfeld Golf De Belle Dune in Fort-Mahon-Plage. Er zijn 18 holes en 1 golfbaan te vinden. Het ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Noord-Europa. Je kunt hier golfen in een landschat dat varieert van duinen tot dennenbossen. Kortom, er is hier genoeg uitdaging te vinden voor de echte golfliefhebber.

Een overnachting kun je onder regelen in Villa Les Aiguades en Le Castel des Anges. Deze golfvakantie belooft een ervaring te worden om nooit meer te vergeten. Golfen op een bosbaan in een top omgeving is een perfecte bestemming voor een golfvakantie.

Golf De Belle Dune 1Golf De Belle Dune 2

Les Bordes Golf

Waar: Saint Laurent Nouan
Green Fee: € 85,00
Website: http://www.lesbordes.com

De beste golfbaan in Frankrijk is Les Bordes Golf te Saint Laurent Nouan. Er zijn hier 18 holes en 1 golfbaan te vinden. Ook voor mensen met een handicap is deze golfbaan prima te doen. Je kunt hier golfen op een bos- en parkbaan. Houd er rekening mee dat de baan niet openbaar toegankelijk is, maar dat er op uitnodiging gespeeld wordt.

Wil je graag golfen bij deze bijzondere golfclub in Frankrijk? Boek dan een kamer bij Domaine de La Héllière of Le Coeur des Iles. Het is een prima plek om hier je golfvakantie door te brengen.

Les-Bordes-GC-02lsLes-Bordes-GC-03ls

Golf d’Hardelot

Waar: Hardelot
Green Fee: € 75,00 – € 92,00
Website: http://www.hardelotgolf.com

Golf d’Hardelot is gelegen in Hardelot en beschikt over 36 holes en 2 golfbanen. Je kunt hier golfen op een bosbaan, parkbaan en heidebaan. Je kunt hier je golfervaring opdoen op golfbaan Les Dunes en golfbaan Les Pins. Beide golfbanen beschikken over 18 holes. De golfbanen zijn goed onderhouden, zodat je moeiteloos en ontspannen golf kunt spelen.

Na een intensieve dag golfen, kun je prima de avond doorbrengen op het terras. Het is de moeite waard om je overnachtingen te boeken in Château de la Marine. Een unieke ervaring die prima aansluit op je golfvakantie in Hardelot.

hardelotgolf

Golf Resort Terre Blanche

Waar: Tourettes
Green Fee: € 170,00
Website: http://www.terre-blanche.com

Golf Resort Terre Blanche is een echt golf resort welke gelegen is in Tourettes en biedt absoluut een unieke golfervaring. Er zijn hier 2 golfbanen met in totaal 36 holes te vinden. Het gehele jaar door kun je hier uitstekend golfen. Er zijn hier talloze heuvels en valleien vinden welke bedekt zijn met oude eiken en pijnbomen. Verder heb je vanaf dit golf resort een prachtig uitzicht over de omgeving.

Je golft hier op golfbaan Le Château course en golfbaan Le Riou course. De golfbanen worden geschaard onder bosbaan, parkbaan en heuvellandschapbaan. Laat je verrassen bij deze veelzijdige golfclub. De echte golfliefhebber moet dit golf resort in Frankrijk absoluut eens meegemaakt hebben.

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort Terre-Blanche-Golf-Fly_5

Dit artikel is geschreven met de professionele input van de Frankrijk specialisten van campingaanbieder Roan.

Photo Credits
[1] Thinkstock
[2-3] panoramio.com/photo/17949503
[4-5] golfparexcellence.com
[6] hardelotgolfclub.com
[7] terre-blanche.comAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Golfbestemming: Frankrijk' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.