Golf aanbiedingen

In de spotlight: Golfvouchers.nl

Golfvouchers.nl: simpel concept om te golfen met korting

Wanneer je wilt golfen met korting zijn er vele mogelijkheden. Zo kun je wachten totdat de golfbaan van je keuze met een aanbieding komt, verschillende abonnementen nemen om gebruik te kunnen maken van kortingen en biedingen doen via veilingsites. Is er ook een simpele manier van korting pakken?

2 voor 1 greenfee

Met de golfvouchers van Golfvouchers.nl is het idee simpel: bij inlevering van één voucher kunnen 2 personen 9 of 18 holes lopen voor de prijs van 1. De vouchers kosten €22,95 per 5 vouchers (€4,59 per voucher) en daarmee spaar je de prijs van één greenfee uit. Dat is nog eens helder!

Golf Korting

Hoe werkt het?

De korting geldt bij de deelnemende golfbanen, deze staan vermeld op de website. Je kan de vouchers kopen op Golfvouchers.nl, waarna je de tijden kan controleren waarop de voucher geldig is (dit kan verschillen per golfbaan). Hierna reserveer je direct bij de golfbaan van je keuze en geef je aan dat je wilt komen spelen met de Golfvoucher. Wanneer je met z’n tweeën bij de golfbaan bent lever je de voucher in en betaal je voor slechts 1 persoon. Hierbij maakt het niet uit of je 9 of 18 holes speelt. De korting die je ontvangt kan dus al snel oplopen tot zo’n 50 euro per ronde!

Korting op de Golfvouchers.nl via Golf Nation

Wil je dit concept eens proberen? Maak dan gebruik van de volgende kortingscode:

golfnation3966

Hiermee kun je de Golfvouchers gemakkelijk online bestellen voor €18,95 in plaats van €22,95. Veel speelplezier!


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'In de spotlight: Golfvouchers.nl' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.