Golf|you

Nieuw Nederlands online tv concept: Golf | You

Het is de hoogste tijd voor een verfrissend, nieuw golfprogramma. Een tv programma waar de lol en beleving, en eerlijk is eerlijk, soms ook de frustratie van golf van afstraalt. Een programma dat je kunt bekijken wanneer en waar je dat zelf wilt.

Golf | You maakt golf niet nodeloos ingewikkeld en kijkt over de schutting van bestaande golfbanen. Golf | You laat je de nieuwste equipment zien, geeft tips en neemt je mee naar leuke, mooie banen in binnen- en buitenland. Golf | You wordt gepresenteerd door Jurrian van der Vaart en Kim Chang.

Niks stokken in het vet, op naar Zuid-Spanje

Je kunt je stokken eind november in het vet in de schuur zetten, maar veel lekkerder is het om nog even de zon op te zoeken en dan meteen te werken aan je golfspel.

Een golfclinic in het Zuid-Spaanse golfresort El Rompido is een droomreis: top hotel, mooie banen en dan ook de zwakke punten in je spel aanpakken met een ervaren professional… zo sla je drie vliegen in een klap.

Presentator Jurrian van der Vaart wist niet hoe snel hij zijn koffers moest pakken toen hij de kans kreeg mee te gaan met deze clinicreis. Alleen had hij toen nog niet de vertrektijd van het vliegtuig opgezocht………..

Moderne driver kan niet zonder Ikea imbus-sleuteltje

Met de moderne drivers heb je ook een gereedschapskist in de buurt nodig. Moeren, bouten, gewichtjes en schuiven…. De producenten maken het steeds gekker.
Golf | You wil weten of al die techniek nu echt helpt om golfers beter (lees: verder en rechter) te laten slaan. Pas als we overtuigd zijn, nemen we in het vervolg ons Ikea imbus-sleuteltje van de Billy en een schroevendraaier mee naar de golfbaan.

Etiquette: in de prullenbak?

Compleet uit de tijd of  nodig voor sport? Dat vraag je je wel eens af bij de etiquette in golf. In je peperdure Armani-jeans aankomen en dan horen dat je even langs de shop moet omdat spijkerbroeken verboden zijn. Mannen met kniekousen onder hun bermuda? Mag dat: een hole claimen? Een krachtterm later horen als de bal de hole uitlipt? Eindeloos kun je er over doorpraten. Kim deed het met twee golfers met twee verschillende meningen.

Instructie

‘Ugly, but useful,’ hoor je jezelf verontschuldigend zeggen als jouw getopte bal op een half metertje van de pin eindigt.  Pure mazzel natuurlijk. Jurrian laat zien hoe het komt dat je die bal topt en, nog interessanter, hoe je dat in de toekomst vermijdt en mooie boogjes met je wedge slaat. Hij koos daarvoor wel een heel speciale locatie uit.

Wil je op de hoogte blijven, like de Golf | You facebook pagina (www.facebook.com/golfyoutv) en /of abonneer je op abonneer je op het gratis YouTube kanaal. Je kunt je ook aanmelden op www.golfyou.nl

Golf | You wordt geproduceerd door Zooka Broadcasting in samenwerking met Pim van Rooijen en is mogelijk gemaakt door ANWB Golf, Jumbo Golfwereld en Pin High. About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Nieuw Nederlands online tv concept: Golf | You' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.