Westland Open

Het Westland Open toernooi gaat van start!

Van 14 tot en met 30 augustus vinden de Par 3 challenges plaats van Het Westland Open, hét gratis golftoernooi van Nederland. De challenges worden gehouden op Golfclub Westland, de finale van het toernooi wordt gespeeld op 12 september op golfbaan Bentwoud in Benthuizen. Het toernooi is mogelijk gemaakt door 100 sponsoren die het op deze manier gratis toegankelijk maken voor de circa 600 verwachte deelnemers. Het golftoernooi is toegankelijk voor golfers van alle niveaus, van handicap 54.0 tot en met 0.0.

Deelnemers van het golftoernooi maken kans op mooie prijzen, ook ter beschikking gesteld door de sponsoren. Zo kan men een geheel verzorgde golfreis winnen naar Turkije of Portugal, een ronde op de ‘Dutch’ lopen of een Volkswagen UP! winnen.

De eerste toernooidagen zitten al vol. Inschrijven kan nog gaandeweg het toernooi. Meer informatie via www.westlandopen.nl.

Westland OpenAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Het Westland Open toernooi gaat van start!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.