mark reynolds ING

ING hoofdsponsor Nederlandse Golf Federatie

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en ING Private Banking hebben de handen ineen geslagen. ING Private Banking wordt de nieuwe hoofdsponsor van de golfsport in Nederland. ING Private Banking heeft als nieuw doel om de golfsport verder gaat helpen ontwikkelen en ondersteunen. Het nieuwe sponsorcontact werd vanmorgen op de beurs in Amsterdam door golfprofessional Mark Reynolds officieel aangekondigd door de beursgong te luiden. Mark Reynolds zou Mark Reynolds niet zijn als hij dit niet met een golfclub deed!

ING heeft zichzelf ten doel gesteld golf bij jongeren te stimuleren om te starten met golf. De bank komt binnenkort om deze reden met eeneen onlineapplicatie die golfers in staat stelt om hun score te registreren, de handicap te verwerken en scores te sharen met golfvrienden. Tevens willen ING en NGF topgolf dichter bij de fans brengen. Dit doen ze door aanwezig te zijn tijdens grote toernooien in Nederland zoals bij het Ladies Open en KLM Open.

Met deze sponsoring gaat de ING een driejarig contract aan om middels een intensieve samenwerking met de NGF de Nederlandse golfsport te verjongen en vernieuwen. De sponsorsamenwerking tussen ING Private Banking en de NGF zal zich met name richten op drie speerpunten: jeugd- & familiegolf, topgolf en de vernieuwing van de golfsport.

De Nederlandse Bond is zeer content met de mogelijkheden en de motivatie die ING Private Banking heeft om golf een laagdrempeligere sport en aantrekkelijker te maken. “Het succes van het groeiende damesvoetbal in Nederland, waar ING een belangrijke bijdrage in heeft gehad, is daar een mooi voorbeeld van.” Aldus Jeroen Stevens, directeur van de NGF. “Eén van onze doelstellingen is verjonging van de golfsport. Met de ervaring en marketingkracht van ING Private Banking zijn wij veel beter in staat om dit te realiseren.”

Beeld: ING


Tagged: , ,


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'ING hoofdsponsor Nederlandse Golf Federatie' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.