Joost Luiten

Joost Luiten kondigt samenwerking met Cheqio aan

Met veel genoegen kondigt European Tour golfer Joost Luiten de samenwerking aan met Cheqio,de belangrijkste producent van sportvoedingssupplementen en dranken.

Viervoudig European Tourwinnaar Luiten (30) gebruikt de producten van het bedrijf al enige tijd en dat bevalt hem goed. Het in Nederland gevestigde Cheqio werkt ook samen met de vijfvoudig wereldkampioen darten Raymond van Barneveld en met Niels Feijen, de eerste Nederlandse wereldkampioen pool, en nog een groot aantal andere topsporters. Joost: “Ik heb ervaren dat de Cheqio Precision Drink en de Precision Capsules heel goed werken en het beste bewijs van mijn enthousiasme is dat ik de producten zelf al gebruikte. Je wordt er gefocused en rustig van, en ze zijn ook goed voor je uithoudingsvermogen, en die zaken zijn heel belangrijk bij het golfen. Ik ben trots op deze samenwerking met Cheqio. Dit wordt een belangrijk jaar voor mij en ik kan hun steun goed gebruiken.”

Cheqio werd opgericht in 2013 met het doel om producten te ontwikkelen die precisiesporters helpen om scherp te blijven en om zich langer te kunnen concentreren in veeleisende situaties.

Directeur Rudy Loontjens: “Cheqio biedt veel voordelen aan sportbeoefenaars van alle sporten en we zijn er erg blij mee dat iemand als Joost met zijn reputatie als golfer er ook zo over denkt. De golfsport past heel goed bij onze producten en we vinden het geweldig dat Joost bij ons betrokken is.”


Tagged: ,


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Joost Luiten kondigt samenwerking met Cheqio aan' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.