Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals: onbeperkt gratis golfen op 9 holes par-3 baan

De golfbaan van Landal Hoog Vaals is een must voor liefhebbers. Gasten genieten hier van een heerlijk ontspannend golfverblijf in het glooiende Limburgse heuvellandschap, vlak bij het drielandenpunt, de ideale uitvalsbasis voor mooie uitstapjes. De perfect onderhouden golfcourse met driving range biedt onvermoede uitdagingen voor ervaren golfers. Beginners kunnen in vijf dagen hun golfvaardigheidsbewijs (GVB) halen.

Comfortabele bungalows tussen de groene heuvels

Landal Hoog Vaals is een park met 355 ruime bungalows, vrijstaand of geschakeld. Ze tellen twee verdiepingen, zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle luxe en comfort. Een groot aantal bungalows is splinternieuw en beschikt over een privésauna en zonnehemel. Met een binnenzwembad, een indoorspeelparadijs, een beautycenter en een golfbaan valt er voor het hele gezin van alles te ondernemen. En ook de prachtige omgeving is het ontdekken waard. Wandel door rivierdalen langs kabbelende beekjes, bezoek de spannende mergelgrotten of beklim de Sint Pietersberg. Steden als Maastricht en Aken liggen op een steenworp afstand voor een heerlijk dagje shoppen en sightseeing. Genieten is het sleutelwoord op Landal Hoog Vaals.

Landal Hoog Vaals 002

Onbeperkt gratis golfen

Landal Hoog Vaals biedt gasten tijdens hun verblijf gratis toegang tot de direct naast het park gelegen 9 holes par-3 golfbaan, die geschikt is voor zowel beginners als ervaren golfers.

Ook profiteren zij van gratis gebruik van clubs en ballen, krijgen korting op drie topbanen in de omgeving en kunnen in vijf dagen hun golfvaardigheidsbewijs (GVB) behalen. Introductielessen kosten op dinsdag en vrijdag slechts vanaf € 10 p.p.

Dit aanbod geldt voor alle verblijven op Landal Hoog Vaals met aankomstdatum tot 19 december 2014 – ook voor reeds gemaakte reserveringen. Kijk op www.landal.nl/golfhoogvaals voor informatie en reserveringen of bel naar 0900-8842 (€ 1 per gesprek).About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Landal Hoog Vaals: onbeperkt gratis golfen op 9 holes par-3 baan' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.