Pin High Golfwear Polo Heren JL Clubs

Review: Pin High Golfwear Polo Heren JL Clubs

Deze week hebben we de mogelijkheid gekregen om een JL Clubs golfpolo te testen van Pin High Golfwear. PH Golfwear is een relatief nieuw Nederlands golfmerk en staat bekend als hét golfmerk van de Nederlandse top golfers Joost Luiten en Christel Boeljon. De kleding van PH Golfwear wordt in nauw overleg met Luiten en Boeljon ontworpen en is om deze reden ook gefabriceerd met de beste functionele stoffen en heeft een op golf gerichte pasvorm.

Met name de golfpolo’s van PH Golfwear zijn erg herkenbaar omdat Joosten Luiten ze altijd heeft gedragen tijdens zijn vele goede finishes het laatste jaar. Aangezien we nog geen ervaring hadden met de golfkleding van PH Golfwear waren we erg benieuwd naar de kwaliteit van de producten.

 

Pin High Golfwear Polo Heren JL Clubs

Tijdens het openen van het pakketjes viel ons meteen op dat de stof geweldig aanvoelt in vergelijking tot een normale polo. De polo is gemaakt van 100% polyester wat hem heerlijk zacht doet aanvoelen. De meeste sport/golfpolo’s zijn allemaal gemaakt van standaard “tech” materialen, echter bij de polo van PH Golfwear is de kwaliteit echt te voelen. Het materiaal is van topkwaliteit, dit is met name te zien aan patroon, textuur en de stiksels.

De JL Clubs lijn is goed te herkennen aan de zwarte kraag. We hebben de Pin High Golfwear Polo Heren JL Clubs Deep Navy gekregen om te testen. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een donker blauwe heren polo. De herkenbare zwarte kraag is bij deze polo dus wat minder zichtbaar. Echter, de Deep Navy polo heeft wel een prachtige witte kraag en knooprand wat ook deze polo weer net dat beetje extra flair geeft.

Pin High Golfwear Polo Heren JL Clubs

Het shirt bevat drie opdrukken: Het logo, een tweede logo op de linkermouw en een Dry Fit logo onderaan het shirt. Het is erg fijn dat de logo’s op het shirt zijn gedrukt, en niet er op zijn genaaid. Door de opdrukken stretched het shirt perfect mee met je golfswing. Een naaisel kan het rekken van de polo net wat beïnvloeden wat er weer voor kan zorgen dat je dat je swing niet perfect is.Pin High Golfwear Polo Heren JL ClubsPin High Golfwear Polo Heren JL Clubs

Op de baan doet de polo precies waar mee PH Golfwear adverteert: De polo voelt fijn aan door het aangepaste golfmodel en door de Dry fit technologie voelt de polo luchtig aan en heb ik het idee dat ik droger blijf dan normaal . De polo is ook lang genoeg, zo dat hij niet tijden of na je swing uit je broek kruipt. Met mijn lengte van 1.94cm is dit geen overbodige luxe!

Ph Golfwear review PH Golfwear baan2Conclusie

Dit was een zeer succesvolle kennismaking met Ping High Golfwear en de JL Clubs golfpolo. We kunnen iedereen aanraden om PH Golfwear polo toe te voegen aan zijn/haar golfcollectie. De polo’s zijn mooi, kwalitatief erg goed en zitten heerlijk! De polo’s zijn op het moment erg scherp geprijsd. Een polo is op dit moment te bestellen voor €41,95 op PH Golfwear.com. En zeg nou zelf; wie wilt er nou niet rondlopen in een polo waar onze Nederlandse golfhelden zelf aan hebben gesleuteld?

Pin High Golfwear Polo Heren JL ClubsPin High Golfwear Polo Heren JL ClubsAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Review: Pin High Golfwear Polo Heren JL Clubs' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.