golf portugal

Golfbestemming: Portugal

Portugal is een perfecte bestemming voor golfliefhebbers. Zo kent het land ruim 3.000 zonuren per jaar en heeft bovendien een aantrekkelijk klimaat. Uiteraard mogen de schitterende cultuur, de vriendelijke bevolking en prachtige omgeving niet vergeten worden. En wat dacht je van alle historische monumenten die je in het binnenland en de kust aantreft? Wanneer je er graag tussenuit wilt gaan en tegelijkertijd met golf bezig wilt zijn, dan is Portugal een perfecte bestemming voor een golfvakantie.

Er zijn meer dan 50 golfbanen in Portugal te vinden en je bent altijd omringd door natuurlijk schoon. Elke dag vertrekken er vluchten vanaf verschillende luchthavens naar de mooiste golfbanen in Portugal. Een ticket naar Portugal is snel geboekt en er zit vast en zeker wel een golfbaan van jouw smaak tussen. Binnen slechts enkele uren sta je op de golfbaan!

Monte Rei GC

Waar: Oostelijk Algarve
Green Fee: € 135,00 – € 190,00
Website: www.monte-rei.com

Monte Rei GC is de populairste golfbaan van Portugal en dat is niet voor niets. Het is een resort dat vooral exclusiviteit uitstraalt. Het heeft een schitterende ligging in een vallei en is omgeven door een ruig landschap met uitzicht op de Serra do Caldeirão bergen.

De baan beschikt over 18 holes en heeft bovendien veel water hazards. Zo komt er op 11 van de 18 holes water voor bij deze golfbaan. Golfen bij deze golfclub bied je een onvergetelijke ervaring waar je later met veel plezier op zult terugkijken.

????????????

portugal golf

Oceânico O’Connor Jnr Course

Waar: Alcantarilha
Green Fee: € 178,00
Website: www.oceanicogolf.com

Oceânico O’Connor Jnr Course is een schitterende golfclub dichtbij Algarve. Deze golfclub beschikt over 2 golfbanen met in totaal 27 holes. Het is een golfclub die hoog staat aangeschreven onder golfers. Je kunt een balletje golf slaan op Oceânico Academy en Oceânico O’Connor Jnr Course. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze golfbanen.

Je bent omgeven door een schitterend landschap en het aantrekkelijke klimaat zorgt ervoor dat je altijd in een aangename temperatuur aan het golfen bent. Boek daarom gerust een aantal dagen naar dit prachtige golfoord in Portugal.

oconnor-jnr-golf-course-1.73221166 oconnor-jnr-golf-course-3.73221166

Furnas Golf Club

Waar: Alzoren
Green Fee: € 80,00
Website: www.azoresgolfislands.com

Hoewel Furnas Golf Club beschikt over slechts 1 golfbaan met 18 holes is het toch een populaire golfbaan in Alzoren. Het gemiddelde cijfer van deze golfbaan bedraagt een 9 en dat zegt toch heel veel over de kwaliteit van deze golfbaan. De baan zelf zou je kunnen scharen onder de heuvel- en parklaan. Je bent omgeven door groene heuvels. De baan zelf is ontworpen door Philip Mackenzie Ross.

Heb je nog geen golfvakantie geboekt dit jaar en wil je optimaal genieten van wat deze golfbaan jou te bieden heeft? Maak dan de keuze voor deze golfclub en laat je verrassen door de uitstekende kwaliteit die je hier aantreft.

azoresgolfislands.com Furnas Hole #13

Porto Santo Golfe

Waar: Madeira
Green Fee: € 70,00
Website: www.portosantogolfe.com

Porto Santo Golfe is gelegen in Madeira en biedt voor elke golfer wel iets wils. Er zijn in totaal 2 golfbanen met 18 holes waaruit gekozen kan worden. De heuvellandbaan is uitstekend geschikt voor het golfen. Vanaf het vliegveld is het nog geen 3 kilometer rijden naar deze golfclub. Houd je er niet van om lang in de auto te zitten, kies er dan voor om hier je golfvakantie te vieren.

Het bijzondere aan deze golfclub is dat het gelegen is op een schiereiland. De baan is ontworpen door Severiano Ballesteros, een voormalig wereldkampioen. Ben je het golfen na een tijdje zat? Er zijn genoeg tennisbanen te vinden op het schiereiland en ook zijn er volop mogelijkheden om paard te rijden.

 


Tagged: ,


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Golfbestemming: Portugal' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.