Prison-view-golfbaan

Vreemde Golfbanen: Prison View Golf

Er bestaan heel wat vreemde golfbanen in de wereld. Zo bestaat er een golfbaan aan de grens van Noord en Zuid Korea waar je uit moet kijken voor landmijnen en moet je in op de Merapi Golf Course in Yogyakarta maar hopen dat de Merapi vulkaan niet uitbarst als je aan het golfen bent.

Prison View Golf Course is een golfbaan op het terrein van de gevangenis: Louisiana State Penitentiary, Angola, LA. Louisiana State Penitentiary is lange tijd een van de bloederigste gevangenissen van Amerika geweest. Om deze reden worden de “Local Rules” erg serieus genomen. Vuurwapens zijn verboden (whutt??) en wanneer je een strafblad hebt mag je helaas het terrein niet op.

Prison-view-golfbaan 3

Prison View Golf Course is een 9-holes par 72 golfbaan van 6000 yards lang. De golfbaan is speciaal door de locatie van de golfbaan, maar ook door de medewerkers. De baan wordt namelijk volledig onderhouden door gedetineerden. De vriendelijke starter of green keeper is hier een meervoudige moordenaar. Dit maakt het allemaal net even wat spannender! Tee times dienen minimaal 48 uur van tevoren geboekt te worden aangezien iedereen door een strenge screening moet. De greenfee? Je betaalt slechts $10,- voor een 9-holes rondje.

Tee times zijn te boeken via de volgende site: prisonviewgolf.com Kijk voor meer informatie de volgende mini documentaire over deze spectaculaire golfbaan:About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Vreemde Golfbanen: Prison View Golf' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.