Redline Golfballen

Redline Golfballen – Een perfect geschenk

Dat kwalitatief hoogstaande golfbenodigdheden ook van Nederlandse bodem kunnen komen bewijst Redline Golf. Het online bedrijf dat zo’n drie jaar geleden de markt bestormde maakt golfballen voor de speler op elk niveau en voegde daar recentelijk nog de T-Rex bal aan toe. Deze laatstgenoemde, tour, bal is sinds kort officieel opgenomen in de “List of Conforming Golf balls” van de USGA waardoor hij nu in elke tour wedstrijd gebruikt mag worden.

Redline ballen LogoMaar Redline Golf stopt niet bij het maken van golfballen, ze gaan een stap verder. Elke bal kan zeer voordelig bedrukt worden met naam, logo of foto naar keuze. En alsof dat nog niet het perfecte cadeau was voor elke golfer, worden de ballen standaard aangeboden in een mooi vormgegeven ballenhouder. Daarnaast behoort ook een mooie geschenkdoos met bedrukte ballen, tees, pitchfork en marker tot één van de opties.

Het maakt niet uit of je een kwalitatief goede bal zoekt of een mooi geschenk voor zakenrelatie of je favoriete flightgenoot; met een doos van Redline kan je altijd aankomen. Innovatief, kwalitatief en van Nederlandse bodem!

De doelstelling van Redline Golf is om binnen 5 jaar het grootse Europese golfballenmerk te worden. Laten we hopen dat het ze lukt! Ben je net zo enthousiast geworden over deze Nederlandse golfpioniers als wij dat zijn? Bestel je Redline golfballen dan via Redlinegolf.nl. Binnen 48 uur sla je af met je gepersonaliseerde Redline golfballen!

Redline Golfballen   Redline golfballen doos

golfballenAbout

Mede-oprichter en schrijver voor Golfnation.nl. Inmiddels al bijna twee jaar zeer intensief bezig met golf en alles er omheen. Handicap 13. In de tas: Callaway XR Driver + 3 Wood Titleist 913H 19 + 21 degree hybrid Callaway XR irons 5 t/m pw Titleist SM5 50, 54 & 60 degree Odyssey Works Versa #1


'Redline Golfballen – Een perfect geschenk' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.